DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za UTORAK 13. AVGUST 2019.godine

DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za UTORAK 13. AVGUST 2019.godine

4 августа, 2019 Off By tutuko

Ovan

Danas će vam neki prijatelj tražiti novac na zajam. Vi smatrate da toj osobi novac nije preko potreban i niste naročito voljni da ga date. To će vas odvesti u nezavidnu situaciju. Razgovarajte otvoreno sa prijateljema o tome i objasnite kakvo je vaše mišljenje i trenutna situacija. Imate svako pravo da kažete ne.

Danas ćete biti zbunjeni i nećete moći da vidite stvari oko vas realnim očima. I ono što je očigledno i normalno, vama će delovati zbunjujuće i čudno. To je zbog toga što i vi i druga strana krijete osećanja, sklonite veo tajni i prepustite se ljubavi koju osećate jedno prema drugom.

Bik

Vaše poslovne obaveze su previše za jednu osobu. Vama se toliko toga nagomilalo, da biste najradije pobegli iz svoje kože. Međutim, nemojte. Napravite plan, skoncentrišite i krenite da obavljate jedno po jedno. Do uveče će uz malo truda i pažnje sav posao biti odrađen a vi, kao i vaši šefovi, zadovoljni i ponosni.

Iako bi bilo najlepše da potpuno verujete svojoj voljenoj osobi, planete će vas danas skrenuti sa tog puta. To bi moglo značiti da ćete biti sumnjičavi i nezadovoljni, do te mere da ćete na kraju izazvati incident i napraviti pravi problem. Vodite računa. Ako nemate pravog razloga za dramu, nemojte je praviti……NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4