DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za SREDU 14. AVGUST 2019.godine

DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za SREDU 14. AVGUST 2019.godine

4 августа, 2019 Off By tutuko

Ovan

Namera da prisustvujete nekom festivalu, zabavi ili društvenom okupljanju će biti osujećena zastojem u saobraćaju. Ovo može da bude veoma stresno za vas, ali ne dozvolite da vas to zaustavi. Veoma je važno da danas provedete vreme sa prijateljima. Zaslužili ste da se zabavite!

Na planu ljubavi neko je ekstremno spreman da vas osvoji i pokušaće to upravo danas. Mnogima od vas danas se vraćaju i osobe iz prošlosti ili se obnavljaju stare ljubavi i dolazi do pomirenja. Sve u svemu, ispred vas je dan pun emocija.

Bik

Neke nepromišljene reči će povrediti vaša osećanja. Verovatno onaj koji ih je uputio, nije imao takvu nameru. Ovo mnogo više govori o toj osobi, nego o vama. Provedite veče okruženi ljudima u čijem prisustvu se prijatno osećate i do kojih vam je stalo.

U ljubavi morate danas biti oprezni pogotovo ako ste u dužoj vezi. Tuđe laži i tračevi bi mogli da vam naruše stabilnost. Ako ulazite u tajni flert ili paralelnu vezu očekujte da će vaš partner saznati, a nikako neće biti spreman da vam oprosti. Vodite računa!………….…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4