AKO TI OVO TOLERIŠE, ON TE MNOGO VOLI: Iritantne stvari koje samo zaljubljen muškarac TRPI…

AKO TI OVO TOLERIŠE, ON TE MNOGO VOLI: Iritantne stvari koje samo zaljubljen muškarac TRPI…

фебруар 23, 2018 Off By Altina

Žene su mirisne, predivne, magične, zanosne, zavodljive… ali postoje i neke pomalo iritantne stvari u vezi sa njima, koje retko koji muškarac može i želi da toleriše.

Ukoliko muškarac odluči da mu zadajete više muke nego zadovoljstva, jednostavno će se okrenuti i otići. Osim ukoliko nije beznadežno zaljubljen u vas i obožava skoro sve što radite. To znači da ste nekim drugim postupcima i osobinama zaslužili da voli kod vas i te manje privlačne osobine i postupke.

Ovo je spisak stvari koje skoro sve žene rade, a muškarcima su odbojne, ili ih nerviraju – On ovo ne razme, ne radi i ne želi da ga iko uvlači u to, osim ako u pitanju nije žena njegovog života, odabranica njegovog srca. Onda će učiniti sve za nju. Ovo samo zaljubljen muškarac može da trpi:

Šoping

Svi znamo koliko muškarci vole šoping – otprilike i koliko hodanje sa peskom u cipelama. Za razliku od žena, njihov pogled na garderobu prvenstveno je praktičan. Ukoliko se muškarcu svidi majica, on će prosto odmah kupiti 10 komada istih i završiti s tim za narednih par godina. Uđeš, izađeš i gotovo. Nemaju oni strpljenja za bauljanje po radnjama, blejanje u izloge, upoređivanje cena, rasprodaje, trendove, gužve, redove, isprobavanje…

 

Ali ako to radi žena koju muškarac apsolutno obožava, ići će sa njom u šoping bez prigovora, pridržavaće joj stvari dok isprobava desetu haljinu po redu, pa će čak i pomagati pri izboru, dajući svoje mišljenje, dopustiće njoj da odabere ponešto i za njega… Jedini uslov je da i ona njemu na kraju ispuni jednu želju…

Sapunice i ljubavne drame i komedije

Muškarci vole filmove i serije sa mnogo akcije, eksplozija, jurnjave kolima, borilačkim veštinama… ali smešten udobno na kauč pored žene koja ga beskrajno uzbuđuje i zadivljuje, progutaće bilo šta, pa makar to bila i indijska sapunica. Možda nakon neke dirljive ljubavne drame ispusti i koju suzu.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4