ŽENA ŠKORPIJA – Ona je jaka, snažna, impresivna i odlučna, ona je simbol osećanja i strasti!

ŽENA ŠKORPIJA – Ona je jaka, snažna, impresivna i odlučna, ona je simbol osećanja i strasti!

фебруар 24, 2018 Off By Altina

 

Žena Škorpion nema problema da privuče muškarca. Ona je tip žene koji poseduje jaku energiju koja izaziva i opija, sem toga ova žena poseduje i eksplozivni temperament. Koristiće svoje zavodljive i hipnotične poglede, da zaslepi i zarobi odabranog partnera. Ova dama mnogo zahteva kada se radi o ljubavi, i brzo gubi strpljenje ako partner ne nađe nacina da je zadovolji. Svom partneru će biti verna dok god ne oseti neku njegovu slabost.

Škorpija je najsenzualniji znak zodijaka. Neverovatno strastvena, intimnost shvata veoma ozbiljno. Osobine koje traži u svakom partner su inteligencija i poštenje. Veći deo predigre se događa izvan spavaće sobe, u obliku razgovora I posmatranja. Kada se jednom zaljube, posvećeni su i odani do kraja. Ipak u vezu ulaze veoma oprezno, ponekad je potrebno dosta vremena da prođe kako bi se izgradilo poverenje i poštovanje partnera.Njihov seksualni život je bogat, varijabilan i aktivan. 

Kod Škorpije su osećanja podjednako izražena kao i intelekt. Iako na prvi pogled deluju mirno i staloženo, unutar njih ključa vrela krv. Strast je prisutna u svim segmentima njihovog života, a ne samo u ljubavi. Za njih su reči samo igra, a istina, koju su u svakom trenutku spremni da predoče, može i da zaboli. Najviše im odgovara partner koji neće izazivati njihovu eksplozivnu narav, ali i dovoljno hrabar da bi požar mogao da ugasi ako izbije. Ni u najopasnijim situacijama neće mimikom ili pokretima tela pokazati uznemirenost.Njihove osnovne karakteristike su pogled koji hipnotiše i često neskrivena ljubomora.

 

Ona veruje u ženstveno oružje, zna kako da igra ljubavnu igru i kako da zavede sa jednim jedinim gestom ili pogledom. Svaki njen pokret je promišljen i ima svrhu efekta na suprotni pol. Ova dama traži pustolovinu i moć. Njeni seksualni apetiti su veliki i ona zahteva snažno zadovoljenje. Njoj je potreban vrlo umešan muškarac, koji joj neće stajati na putu, ali koji će moći da je zadovolji.

 

Pažnja – ova žena ume biti jako opasna i nepredvidiva ako pomisli da je prevarena.

Njen partner mora biti dominantan, ponosan, siguran u sebe i u svakom slucaju jako muževan. Nikako nasilan. Biće odabran ne samo zbog inteligencije, već i zbog činjenice da je on taj koji je voljan da se s njom u svemu nađe na pola puta. Takvom čoveku će ova žena biti verna i neće obraćati pažnju na mišljenje ostalih, i čak i ako se njeno mišljenje privatno ne slaže s njegovim, ona će u javnosti čvrsto stajati uz njega i braniti njegove stavove. Dama Škorpion ima jaka osećanja za mnoge stvari, ali najjaca osećanja za čoveka kog voli… Njen prilaz ljubavnoj vezi nosi moto “sve ili ništa”. Ljubavna veza sa ovakvom partnerkom moze biti olujna i intenzivno interesantna, dok god su oboje na istom emocionalnom nivou………NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4 5