Žena DEVICA: U životu dobro ZNA ŠTA ŽELI i ume za to da se BORI. Nikada NE PRELAZI preko svog DOSTOJANSTVA. Ona je DAMA bila i ostala i zato ZASLUŽUJE svako POŠTOVANJE!

Žena DEVICA: U životu dobro ZNA ŠTA ŽELI i ume za to da se BORI. Nikada NE PRELAZI preko svog DOSTOJANSTVA. Ona je DAMA bila i ostala i zato ZASLUŽUJE svako POŠTOVANJE!

август 27, 2019 Off By Altina

Žena Devica je neko ko zaista zna šta želi od života i njoj je za sreću potrebno jako malo. U životu joj je najbitnije da ima ljubav i da ima nekoga na koga može da se osloni i ko će da je voli iskreno. Ona je neko ko nikada ne ide na sve ili ništa, već svoje uspehe gradi korak po korak.

Ona ume da uživa u malim stvarima i najveća sreća za nju je sreća njenih voljenih osoba. Ljubav je ono što ovu ženu održava u životu. Ona je jednostavno stvorena za miran porodični život, za dom i porodicu. Što se tiče ljubavi, ona je neko ko ne voli avanture i nikada ne ide iz veze u vezu.

Ona samo želi mir i sigurnost i želi da nađe neku osobu kojoj može da veruje i koja će da je razume. U životu joj je potreban neko ko će da je podržava na svaki mogući način. Takođe moramo reći da je ova dama poznata po tome što je veoma iskrena. Međutim, neće vam uvek reći istinu u licu.

 

Ako zna da će ta istina nekome da slomi srce, ona će radije prećutati. Ona nije neko ko voli da ide sam kroz život, jer jednostavno nema toliko snage. Njoj je ljubav osnova i smisao života i ako nije voljena onda ne može da bude srećna.

Ova žena je nežna i potreban joj je jak muškarac. Ona ima poštovanje prema svim ljudima. Bilo šta da se desi ona pokazuje poštovanje, ali isto to očekuje i od drugih ljudi. Ona nikada neće okrenuti glavu od onih ljudi koji pate i kojima je pomoć potrebna. Nastavak na sledecoj strani.

Стране: 1 2