Zavođenje po horoskopu: Romantičnoj Ribi ispričajte svoje doživljaje iz prošlosti,sa Ovnom morate biti odvažni

Zavođenje po horoskopu: Romantičnoj Ribi ispričajte svoje doživljaje iz prošlosti,sa Ovnom morate biti odvažni

март 1, 2018 Off By Altina

Zavođenje po horoskopu: Romantičnoj Ribi ispričajte svoje doživljaje iz prošlosti, pričajte joj o ljubavi, zaigrajte na kartu osećanja. Bika zavedite suptilno, ne otkrivajući mu svoje prave namere.

Zavođenje je veština kojom se koristimo u pronalaženju partnera, a prilikom tog čina gestikulacijom, dodirima i govorima dajemo drugoj strani do znanja da smo zainteresovani. Svaki znak Zodijaka ima svoju taktiku zavođenja, ali i način na koji želi biti osvojen. Primenite pravu taktiku.

 

Ovan

Ako se želite romantično povezati s Ovnom morate biti odvažni. Osvojiće ga samouverenost i direktan nastup. Priđite mu, budite iskreni, recite mu šta vam je na umu. Ali to nikako ne znači da morate do kraja otkriti svoja osećanja. Igrajte toplo – hladno igrice. Ovan je lovac i zaintrigiraće ga vaša nedostupnost i neukrotivost.

Muškarac ovog znaka naprosto obožava hrabre žene. Gledajte ga ravno u oči, približite mu se, šapnite mu pokoju reč na uho, a potom se udaljite.

Ženi Ovnu postavljajte pitanja o tome šta voli, isprovocirajte je da priča o sebi, budite znatiželjni, počastite je pićem, a pre nego što se udaljite, ostavite joj svoj broj mobilnog.

 

…nastavak na sledećoj stranici…

Стране: 1 2 3 4