Vaš anđeo čuvar vam šalje važnu poruku. Izaberite jednog i saznajte šta vam poručuje

Vaš anđeo čuvar vam šalje važnu poruku. Izaberite jednog i saznajte šta vam poručuje

14 новембра, 2017 Off By tutuko

Svako od nas na rođenju dobije od Boga svog anđela čuvara koji nas tokom života štiti, čuva i vodi ka pravom putu. Svaki čovek bi trebao da se trudi  da kroz život ima sto manje grehova da bi njegov anđeo ostao uz njega. Anđelu se molimo za pomoć.

Naši  Anđeli se svakodnevno žrtvuju za nas, spašavaju nas  svojim prisustvom a da mi toga nismo ni svesni. Zato se uvek trebamo moliti i razgovarati sa nasim Anđelom čuvarom a da vidimo koji je vaš Anđeo čuvar i kako vam pomaže.

ANĐEO broj 1.
Izabrali ste jednog od najboljeg Anđela čuvara koji vam daje pozititivnu energiju i koji će rešiti sve vaše probleme i prekočiti svaku prepreku na vašem putu. Anđeo unutrašnjeg mira i blagosloveni ste ako vas on čuva! Šta god da se dogodi sa vama ili oko vas, zbog njega ćete se uvek osećati Božjim detetom.

S njime se ništa ne događa slučajno. I u najtežim situacijama će vam pokazati svetlost na kraju tunela, slaće  vam poruke preko snova i uz takvu pomoć vi će te uvek izbeći prepreke koje vam život postavlja. Ovaj Anđeo vam  poručuje da uvek budeta pravedna osoba i da se borite za pravdu i svoj mir u duši. Da se ne opterećujete drugim ljudima, već da pazite kolika opasnost vreba oko vas od strane laznih prijatelja. Jer se od njih naviše trebate čuvati.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3