VAGA: Bez obzira KOLIKO nekoga VOLI, nikada NEĆE PODRŽATI osobu koja NIJE U PRAVU. Ona je uvek NA STRANI PRAVDE – za nju su pravda i istina SVETINJE!

VAGA: Bez obzira KOLIKO nekoga VOLI, nikada NEĆE PODRŽATI osobu koja NIJE U PRAVU. Ona je uvek NA STRANI PRAVDE – za nju su pravda i istina SVETINJE!

септембар 4, 2019 Off By Altina

Vaga je neko ko zaista može bezuslovno voleti, ali vas nikada neće podržati ako niste u pravu i ako činite neko loše delo. Sve ono što su drugi ljudi zaboravili kod Vage je još uvek na ceni.

 

Sve ono do čega drugim ljudima nije stalo, Vagama je zapravo mnogo stalo, a to su istina i pravda. Njima je to nešto veoma bitno i upravo zbog toga se od njih uvek može očekivati pravičnost i iskrenost.
Vage su osobe koje nisu sebične i to znaju svi oni koji ih dobro poznaju. Od Vage možete očekivati samo najbolje i najlepše postupke.

Ali ipak morate znati da vas Vaga neće podržavati po svaku cenu, jer ona je jednostavno takva. Nikada ne bi sebi dozvolila da podrži nešto što se protivi onome u šta ona veruje.

Upravo zbog toga Vage vrlo često imaju probleme sa svojim dragim osobama.Mnoge osobe ne mogu da ih shvate zbog toga što ne tolerišu laži.
Ali poznato je da Vaga može mnogo voleti neku osobu, ali joj nikada neće dozvoliti da laže.

Ako je potrebno, Vaga će se usprotiviti i učiniće sve kako bi saznala pravu istinu, a to isto važi i za pravdu. Vage su osobe koje pružaju svima bezuslovnu podršku, ali nikada neće podržati neku osobu za koju smatraju da greši i da čini nepravdu.

 

Dakle, možemo reći da su Vage pravi glas razuma u životima mnogih ljudi. Upravo su Vage te koje pokušavaju svoje drage osobe da usmere na pravi put i zato nikada neće pružiti podršku onim osobama koje u nečemu greše. Za Vage je pravda svetinja i za nju će se boriti čitav svoj život. Nastavak na sledecoj strani.

Стране: 1 2