STAVITE sebe na PRVO MESTO i ne PRISTAJTE nikad da BUDETE DRUGA!

STAVITE sebe na PRVO MESTO i ne PRISTAJTE nikad da BUDETE DRUGA!

септембар 4, 2019 Off By Altina

Da bi žena smatrala muškarca privlačnim, osim fizičkog izgleda on treba zadovoljavati i neke druge faktore. Stručnjaci smatraju da oženjeni muškarci upravo imaju neke od tih ključnih faktora. Saznajte zašto slobodne devojke umesto slobodnih divnih muškaraca završe u naručju oženjenog dase.

1. Zato što su spremni na ozbiljnu vezu

Slobodne žene, koje traže ozbiljnu vezu iza sebe imaju brojne propale pokušaje s partnerima koji ili nisu bili sigurni što žele ili su pak spremno prihvatili činjenicu kako im je lepše biti u prolaznoj vezi ili uživati u kratkoj avanturi. Upravo zbog toga, muškarac koji je odlučio život da provede s jednom osobom izgledaju vrlo privlačno i poželjno.

 

2. Zato što znaju da prihvate odgovornost

Iako smo svi itekako svesni da brak ne mora nužno da opisuje odgovornost, muškarcima koju su izrekli sudbonosno ‘da’ statistika ide u korist. Istraživanje je potvrdilo kako većina oženjenih muškaraca je zaposlena i odgovorno hrani svoju porodicu. Iako to nije uvek slučaj, ova osobina ženama je vrlo pozitivna i privlačna…..

 

3. Zato što se nemaju problem da pokažu osećanja

Žene koje su u potrazi za ‘onim pravim’ svesne su koliko je teško upoznati osobu koja zna šta želi i koja će joj iskreno otkriti svoje planove, želje i namere. Oženjeni muškarci svoja osećanja su već pokazali osobi koju su odabrali za svoju životnu partnerku i to je osobina koja se zaista ceni.

 

Zašto nikada ne treba da budeš u ovakvoj vezi?

Drage devojke stavite sebe na prvom mesto i ne pristajte nikad da budete druga!

Njegova porodica je na prvom mestu

U kakvom god trenutno odnosu on bio sa ženom, činjenica je da su oni još u braku i da to često podrazumeva obaveze koje brak donosi. Situacija je mnogo kompikovanija ukoliko imaju decu, jer su tu uključene razne predstave, treninzi i zajedničko provođenje vremena koje roditeljstvo donosi. Takva situacija vam može odgovarati jedino ako niste tip koji želi da bude na prvom mestu i odgovara vam da vaš čovek ne ostaje sa vama tokom čitave noći……..NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2