Signali za uzbunu: 7 ZNAKOVA da je VAŠA VEZA totalni PROMAŠAJ!

Signali za uzbunu: 7 ZNAKOVA da je VAŠA VEZA totalni PROMAŠAJ!

септембар 6, 2019 Off By Altina

Umesto što ćete forsisati narušen odnos, bolje uočite signale koji vas upozoravaju da popravite vezu ili izađete iz nje.

Da li se i vama nekad desilo da upoznate tipa za kojeg ste čvrto verovali da je “onaj Pravi”, ali kako vreme prolazi sve vam je teže da budete u odnosu i bezuspešno pokušavate da sačuvate iskrice te ljubavi? Ne brinite, niste same, jer strah od gubitka voljene osobe je jedan od najčešćih problema sa kojima se parovi susreću. Ipak, rešili smo da vam priskočimo u pomoć i ukažemo na signale koji pokušavaju da vam otvore oči i pokažu da je vreme za promene ili rastanak.

Živite kao cimeri, a ne kao par

Ovo se često dešava kada ste duže vreme u vezi i poslovne ili bilo koje druge obaveze postanu prioritet. Naravno da ne možete da zapostavite posao ili ostavite frižider bez hrane, ali kada ste poslednji put proveli kvalitetno vreme kao par? Ukoliko zaista želite da spasete svoju vezu isplanirajte zajedničke sate u kojima ćete zaista uživati.

Više se ne smejete zajedno kao pre

Zabava i smeh su glavni sastojci svake zdrave veze. A ukoliko se svakodnevno ne nasmejete bar nekoj njegovoj šali ili zajedničkoj uspomeni, u ozbiljnom ste problemu. Par koji je izgubio želju za smehom i ne raduje se zajedničkim trenucima je par koji je već odavno završio i samo je pitanje kada ćete to sebi i priznati.

 

 

Ne možete da se oslobodite negativnih misli o vašoj budućnosti.

Negativne emocije su nadjačale pozitivne trenutke i koliko god da se trudite da ne vidite sve loše, jednostavno to je jednostavno jače od vas. Čak i kada partner čini sve kako bi vas usrećio, vi to ne primećujete ili tumačite kao nešto loše. Ako je ovo vaš slučaj, verovatno vam je potrebno savetovanje ljubavnog terapeuta. On će vam pomoći da razumete vaš odnos, saznate uzroke problema u vezi i način da ih uklonite. I što je najvažnije, pričajte sa svojom jačom polovinom, pokušajte da saznate uzrok i dođete do zajedničkog rešenja. Nastavak na sledecoj strani.

Стране: 1 2