POTISKUJU OSEĆANJA, ALI VOLE NAJISKRENIJE: Ovaj znak zodijaka je UBEDLJIVO NAJNEŽNIJI

POTISKUJU OSEĆANJA, ALI VOLE NAJISKRENIJE: Ovaj znak zodijaka je UBEDLJIVO NAJNEŽNIJI

март 5, 2018 Off By Altina

Ukoliko imate kraj sebe pripadnika ovog horoskopskog znaka, morate da znate ovih 10 njegovih osobina o kojima nikom ne priča.

Možda su Rakovi, ćutljivi i ne puštaju nikoga u svoj svet, možda je Škorpija tajanstvena, ali niko poput ovog kritičnog, organizovanog perfekcionista ne projektuje jednu sliku prema spolja, a drugu prema unutra.

 

Zato, bez obzira na to da li vam je Devica prijatelj, partner ili član porodice, dobro je znati ovih 10 stvari.

 

1. Device su jako osetljive, budite pažljiviI one znaju da su osetljive, pa daju sve od sebe da kontrolišu svoja osećanja. Toliko ih potiskuju da često saznate što im smeta tek kad “puknu”. Važno je da Devici pružite osećaj sigurnosti kako bi mogla da sigurno govori o svojim osećanjima. Njima je važno da ih saslušate. Međutim, pripremite se na iduću eksploziju, jer Device su vrsne u potiskivanju osećanja.

 

2. Reci šta misliš, misli šta govoriš. Device ne podnose mentalne igre i ne vole pretpostavke. Ako moraju da se “probijaju” da bi saznale šta mislite i osećate, ne samo da će to smatrati potpunim gubitkom vremena nego će vas smatrati nezrelim. Ali imajte na umu prvu stavku – budite iskreni, ali istinu saopštite obazrivo.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3