OVAN i BIK- MESEČNI HOROSKOP za MART 2019

OVAN i BIK- MESEČNI HOROSKOP za MART 2019

март 1, 2019 Off By Altina

Videćete sebe pored te osobe , što će vas motivisati da pokažete najbolji deo sebe. Privući ćete pažnju nekog drugog od novih poznanika, što će imati pozitivan ishod.
Stariji Bikovi će otvoreno i bez okolišanja priznati osobi koja im se dopada da osećaju prema njoj emocije i da ne žele da čekaju dugo i razočaraju se. Vaša simpatija će vam pružiti šansu. Na vama je da opravdate dato poverenje.

Zdravlje:

Potrebne su vam svakodnevne fizičke aktivnosti i mnogo boravka na čistom vazduhu, izvan gradskih gužvi i smoga. Važno je da izdvojite potrebno vreme za odmor i relaksaciju. Na taj način ćete ojačati svoj imunitet i osećaćete se puniji energijom i odmorni. U suprotnom će biti pojačava vaša podložnost stresu i disajnim smetnjama.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži više povrća i voća koje velikim delom treba da konzumirate presno. Možete da kombinujete razne vrste povrća kao što su cvekla, praziluk, celer, šargarepa i zelena salata. Od voća će vam prijati kivi, suvo grožđe, sušene smokve i kajsije. Kiselo mleko konzumirajte svakodnevno, kao i što više tečnosti, tj. vode.

Srećni brojevi:

2, 7, 14, 19, 25

Стране: 1 2 3 4 5 6 7 8