OVAN i BIK- MESEČNI HOROSKOP za MART 2019

OVAN i BIK- MESEČNI HOROSKOP za MART 2019

март 1, 2019 Off By Altina

 

U pitanju su nova pravila i zakoni ali i nove mogućnosti. Sunce će praviti sekstil sa Saturnom koji vlada vašim poljem posla i karijere. Ostvarićete napredak u realizaciji dugoročnih poslova. Moguće je i unapređenje. Istaći ćete se vašim autoritetom i veštinama.

Mars će 14. marta praviti trigon sa Saturnom. Pojačaćete aktivnosti u vezi investicija u dugoročne i velike poslovne poduhvate. To će vam doneti uvećanu zaradu. Uspeh ćete ostvariti u oblastima građevinarstva i mehanizacije. U trećoj dekadi marta Mars će praviti trigon sa Plutonom i doneće vam veliku motivaciju i snagu koja će vam omogućiti da se izborite sa svim preprekama i da izdržite krajnje napore kako biste ostvarili jedan važan cilj.

Sunce će ući u vaš znak i učiniće da se istaknete i zablistate u svom polju delatnosti. Zahvaljujući tajnim planovima uspećete da znatno uvećate saldo na vašem računu. Merkur će krajem marta krenuti direktno. Ostvarićete uspeh u savetodavnim oblastima.
Nezaposleni Ovnovi će dobiti mogućnost zaposlenja u oblastima gde mogu da pokažu svoj autoritet i rukovodeće sposobnosti, kao menadžeri u trgovinskim lancima i slično. …NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4 5 6 7 8