ONE su MISTERIOZNE, EKSCENTRICNE i NEUHVATLJIVE! A muškarac koji UKROTI DAMU u ovom znaku je SREĆNIK

ONE su MISTERIOZNE, EKSCENTRICNE i NEUHVATLJIVE! A muškarac koji UKROTI DAMU u ovom znaku je SREĆNIK

март 2, 2018 Off By Altina

Jedna stvar je zajednička za baš sve žene u ovom horoskopskom znaku – njima treba sloboda i avantura! Ovo su divlje žene bujne mašte, odlične su sa rečima i podjednako dobro slušaju kao što i govore.

One su ekscentrične, nepredvidive, nezavisne. Međutim, iako same izbegavaju da traže pomoć, uvek će uskočiti kada vide da je to nekom drugom potrebno. One su izuzetno lojalne – često ne u ljubavnom smislu, ali su uvek lojalne jednom brendu, jednom restoranu, jednoj vrsti muzike. S te strane ne vole avanture, i uvek se radije okreću nečem već poznatom.

 

Žena Vodolija se ne snalazi dobro u tradicionalnoj vezi ili braku gde muž od nje očekuje da bude savršena domaćica. Od takvih odnosa beže, i to čim osete da neko pokušava da im otme i delić slobode.

Iako je znak vodolije uvijek prikazan kako nosi vodu, činjenica je da je vodolija vazdušni znak. Na određeni način, ovo vodolije čini misterioznim, intrigantnim i zanimljivim horoskopskim znakom. Kao rezultat, primijećeno je da osobe koje su rođene u znaku vodolije posjeduju određene, jedinstvene karakteristike koje ne možete pronaći kod drugih. Sledećih deset ženu rođenu u znaku vodolije čine apsolutno fenomenalnom osobom.

Smisao za humor.

Jedinstvena sposobnost žene rođene u znaku vodolije jeste da bude duhovita bez mnogo uloženog napora. Ona je toliko zabavna i sa njom imate osjećaj kao da vrijeme “leti”. Ovo je čini omiljenom u društvu, ali i uopšteno u svakom okruženju.

 

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4