LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP od 02 – 08. SEPTEMBRA 2019.godine

LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP od 02 – 08. SEPTEMBRA 2019.godine

31 августа, 2019 Off By tutuko

OVAN

Vi vučete na svoju stranu, partner na svoju. Teško je da u ovoj nedelji može biti dogovora i kompromisa po pitanjima koja ste izneli na dnevni red. Nemojte dodatno talasati odnos koji je već u poslednje vreme nemiran – ili ostavite ono što vas muči „za neki drugi put“ ili makar nemojte dozvoliti da se nervoza uvuče između vas dvoje. Klonite se odluka koje su proizvod burnih emocija i nemira.

Slobodni pripadnici ovog znaka odjednom će se naći pod „rafaljnom paljbom“ – sa svih strana vam dolaze ponude, predlozi za izlazak, okruženi ste osobama koje bi da ostvare ili prošire komunikaciju sa vama.

 

BIK

Komunikacija sa partnerom baš i nije vaša najjača stavka tokom ovog perioda. I voljena osoba i vi ste čas u odličnom raspoloženju, čas preosetljivi i reagujete na svaku sitnicu. Ako vidite da po nekim pitanjima nema dogovora, pogotovo ako ste u prošlosti već pokušavali da ih rešite pa niste uspeli – savet je da se povučete iz rasprave i da ne dolivate ulje na vatru.

Slobodni pripadnici ovog znaka – do kraja sedmice ćete verovatno odbiti more udvarača, ali vam jedna ili dve osobe ipak mogu privući pažnju. Za sada, biće vam zanimljivo da onako, lagano flertujete sa njima bez ikakvih posebnih planova………NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4 5 6