LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK 6.SEPTEMBAR 2019.godine

LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK 6.SEPTEMBAR 2019.godine

4 септембра, 2019 Off By tutuko

OVAN

Danas bi mogla ljubav da vas pogodi iznenada kada se budete najmanje nadali. Kupidon je usmerio strelicu upravo na vas. S obzirom na to da ste dugo bili uspavani, ovakav udar će biti pravo osveženje za vas. Bez obzira da li bude kratkog daha ili sa mogućnošću produbljivanja odnosa, vi ćete svakako uživati.

 

Neko ili nešto nagnaće vas danas da povučete bitne poteze. Budite sigurni da idete u pravom smeru. Zapamtite da je snaga u brojevima! Ukoliko su pobeđeni, ljudi moraju da se ujedine, a ne da se bore između sebe. Ključno je da se prihvate različitosti i radi zajedno na velikim problemima, koji utiču na sve.

BIK

Danas bi vam energija zvezda mogla povisiti krvni pritisak i ubrzati rad srca. Jedna osoba bi mogla da vam ulepša ovaj dan u učini ga posebnim. Utisak koji ona bude ostavila na vas, odzvanjaće vam u glavi još dugo. Ljubav je definitivno na pomolu. Dočekajte je spremno!

 

Ego vam je izuzetno naglašen danas. Pred vama je period kada ćete moći ostvariti svoj plan u vezi dominacije nekom situacijom ili osobom. Postarajte se da pravilno kanališete pozitivnu energiju. Stvarajte, a nikako ne uništavajte. Energija koja se ne iskoristi u pozitivnom smislu može vam se vratiti kao bumerang – i to u negativnom….…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4 5 6