Lekcije fatalnih zavodnica: Uradite ove 3 stvari i muškarci će poludeti za vama!

Lekcije fatalnih zavodnica: Uradite ove 3 stvari i muškarci će poludeti za vama!

фебруар 15, 2018 Off By Altina

Evo kako da postignete svoj cilj – da zainteresujete muškarca, a da ga ne oterate foliranjem. I ništa ne brinite, zvaće vas sigurno.

Ako vaš model ponašanja u vezama liči na začarani krug stalnog zaljubljivanja u muškarce koji vam se nikad ne jave, vreme je da promenite pristup.Nije nikakva novost da muškarci vole malo izazova.

 

I dok žene zaljubljivanje uglavnom vide kao “prst sudbine”, muškarci se neće potruditi previše sve dok ne dobiju mali podsticaj…I upravo nas to dovodi do novog plana: vaše transformacije u gospođicu Nedodirljivu. Ali, na dobar način.

 

Iako ovo možda zvuči kao da se vraćate u gimnazijske dane, malo uzdržanosti i malo igrica može vam doneti upravo ono što vam sve vreme izmiče – muškarca koji će biti spreman da se malo potrudi oko vas. Naravno, biće vam potrebno malo samokontrole, naročito ako niste navikli na to da vi vučete konce kad se upoznate sa nekim novim, ali… Vrlo brzo ćete videti da je to mnogo bolje nego da provedete još ko zna koliko dana čekajući da vam se on javi…

 

Potrebno je samo da uradite tri stvari, one koje su ženama koje imaju samopouzdanja toliko prirodne da ih rade i ne razmišljajući:

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3