KOJI ZNAK VOLI VEČNO, A KO ĆE VAS OSTAVITI PRED OLTAROM: OVAN NIJE ISKREN, DEVICA MAČ SA DVE OŠTRICE

KOJI ZNAK VOLI VEČNO, A KO ĆE VAS OSTAVITI PRED OLTAROM: OVAN NIJE ISKREN, DEVICA MAČ SA DVE OŠTRICE

20 фебруара, 2018 Off By tutuko

BLIZANCI

Rekao vam je da vas voli? Tražite to i napismeno, za svaki slučaj. I nemojte se čuditi, ako ga podsetite na njegove reči u nekoj skorijoj budućnosti, a on vam kaže sledeće: „Ja to rekao? Kada?“. Zbog toga ne bi bilo loše da u svojoj glavi “memorišete“ mesto, vreme i šta je tačno rekao pre i posle svoje izjave ljubavi. Ako mu iznesete i te detalje, možda će se i setiti svojih reči, za koje se tako vešto pobrinuo da ih “zaboravi“. Zapamtite sledeće: Blizanci su zgodan tip ljudi i sa njima vam nikad neće biti dosadno, jer je život pun iznenađenja. Ali nisu sva uvek prijatna.

 

RAK

Ako vam je jedan Rak rekao da vas voli, znajte da to i misli. Čak i da još uvek to ne misli, počeće uskoro. Dakle, može se desiti da vam to kaže malo prerano, ali ako oseća da je na pravom putu, zašto čekati? Ovo ne znači da treba da sumnjate u njega. Opustite se i uživajte, jer je Rak tip osobe koja ne beži od veze.

 

LAV

Lav je ozbiljan tip i ne troši reči okolo tek tako. Čak i kada se radi o ljubavnoj izjavi, kojom predaje ono najdragocenije što ima – svoje srce, to će uraditi sa potpunom svešću i sa velikom dozom ozbiljnosti i zvaničnosti. To je sasvim dovoljno za „primaoca“ ove ljubavne ispovesti, i trebalo bi da se oseća izuzetno počastvovanim. Sledi zaključak da je zabranjeno sumnjati u njegove reči. I ne pomišljajte na to da tražite još uveravanja. Samo ga prihvatite i pokažite mu svoju zahvalnost.

 

DEVICA

Device sve rade sa sigurnošću, i kada vam, posle mnogo razmišljanja i vaganja, kažu „volim te“, možete biti potpuno sigurni u njihove reči. One to neće izgovoriti lako niti vešto. Ove reči za njih imaju veliku težinu. I neće povući nikad svoje reči, čak ni nakon dugog i mučnog razmišljanja, ni kada prekoračite granice njihovog strpljenja, pa ni kad shvate da vaša veza nije ono što su očekivali i želeli.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4