HOROSKOP po CIGANSKIM KARTAMA za MART 2018.godine

HOROSKOP po CIGANSKIM KARTAMA za MART 2018.godine

1 марта, 2018 Off By tutuko

Škorpije, pitanje je da li ćete moći da odmah ostvarite svoje ljubavne želje… Tek period pred kraj meseca daje one prave prilike da se povežete sa osobom koja vam se dopada.

OVAN

PUTOVANJE-PORUKA-BOLEST

Ljubav

Mart Ovnovima u vezama i brakovima donosi pokretanje pitanja koja su bitna ili za opstanak ili za razvoj vašeg odnosa. Neće uvek biti lako usaglasiti se, ali je neophodno da sve ono što postoji kao potencijalni problem rešite tokom ovog meseca. Usamljeni Ovnovi će se, bar sudeći po kartama, prilično dobro provesti tokom marta. Možda imate malo prostora za ostvarivanje nečeg trajnijeg, ali zato imate više nego dovoljno dobre volje da uživate u svakom danu! Tokom celog meseca uživaćete u podsticajnim kontaktima sa suprotnim polom – za vas je ova zima zvanično završena i počinje ljubavno proleće!

Posao

U poslovnom segmentu ćete biti aktivni kao nikada do sada. Jedini problem jeste što se možete u neke dogovore ili poslove „zaleteti“ a da niste dovoljno promislili o svemu, ili se niste potrudili da do kraja pročitate ugovor….znate ono – čak i najsitnija slovca….Dosta dobro će proći i oni Ovnovi koji su često na poslovnim putovanjima ili koji sarađuju sa inostranstvom. Što se finansijskog segmenta tiče, prilivi će biti više nego dobri, samo je problem što će vam novac često samo „prolaziti“ kroz ruke…

Zdravlje

Starijima su mogući češći problemi sa kostima, ekstremitetima ili žlezdama sa unutrašnjim lučenjem. Ako ste sportista, vodite računa da se ne povredite.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4