DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za PONEDELJAK 5. AVGUST 2019.godine

DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za PONEDELJAK 5. AVGUST 2019.godine

4 августа, 2019 Off By tutuko

OVAN

Stvari bi trebalo da krenu na bolje kad su u pitanju ljubav i romasa, ali postoji mogućnost da će danas biti malo napete. Dok ste vi precizni i želite da stvari budu definisane i isplanirane unapred, vaš partner traži veću slobodu i spontanost. Tenzija može da dovede do toga da svako krene svojim putem. Takve stvari se uglavnom dešavaju kad niko ne želi da povede glavnu reč.

 

Pred vama je veoma harmoničan dan. Uživaćete u lepim trenutcima, posebno ako su isplanirani unapred. Podelite danas sa dragom osobom svoja osećanja i osvrnite se na prošle dane. Kupite poklon i pokažite svoju ljubav. Ukoliko ste u dobrom društvu, onda će ova prilika ostati u vašem srcu još dugo, dugo vremena.

BIK

Ljudi se pitaju kako da nastave dok se vi bavite ličnim stvarima. Nemojte krenuti u nekom novom pravcu i ostaviti ljude iza sebe. Što se tiče dešavanja na ljubavnom planu, možda bi trebalo malo da usporite i popričate sa partnerom. Preuzmite određene korake i pređite u vođstvo, ne dopustite da vas tuđa neodlučnost koči.

 

Danas nećete biti na sedmom nebu, ali ćete zato imati priliku za nezaboravnim momentima. Strast vam može doneti priliku da verujete jedno drugome, na najdublji i najnežniji način. To će vas obliti toplinom i ljubavu toliko da nikako neće biti lako ugasiti ih………NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4