DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za NEDELJU 11. AVGUST 2019.godine

DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za NEDELJU 11. AVGUST 2019.godine

август 4, 2019 Off By Altina

Ovan

Veoma je bitno da danas budete tolerantni i imate razumevanja za tuđa osećanja. Iako ste ranjiviji nego obično, ne pokušavajte da to prikrijete tako što ćete glumiti nedodirljivost. Neke teške reči su samo refleksija negativnih iskustava iz prošlosti. Krajnje je vreme da učite iz iskustva. U vašem slučaju, najbolje iz vlastitih. Na kraju dana, osećaćete izvestan napredak.

Ako danas prihvatite igru sa nekom opasnom osobom, zadržite svoj smisao za humor ukoliko izgubite. Ako vi i vaš partner imate nekih problema u vezi, razgovor je jedini način da ih rešite. Ako zajedno radite, ne dozvolite da vam se posao i ljubav pomešaju. To može imati samo negativne posledice.

Bik

Veoma ste svesni dešavanja oko vas i vrlo je moguće da ćete usvojiti nečije mišljenje. Pa ipak, ne budite previše otvoreni prema ljudima koje ne poznajete dovoljno. Postoji opasnost da vas uvredi nečiji nepromišljeni komentar. Najprijatnije se osećate u društvu osoba od poverenja. Takođe, danas nađite vremena da uživate u nekim materijalnim stvarima.

Vi volite da budete sigurni da stojite čvrsto na zemlji pre nego što napravite prvi korak. Trenutni položaj planeta vas dovodi u takvu situaciju da ćete više neko uobičajeno imati izgrađenu stabilnost i sigurnost, što će vam pomoći da rešite trenutni problem ukoliko ga imate. Ako je u vašoj vezi sve idealno, razgovor će vam pomoći da svoje fantazije pretvorite u realnost…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4