HOROSKOP ZA SUBOTU: Blizanci da pripaze na zdravlje, Strelac doživljava ljubavni krah!

HOROSKOP ZA SUBOTU: Blizanci da pripaze na zdravlje, Strelac doživljava ljubavni krah!

новембар 29, 2019 Off By Altina

OVAN

POSAO: Možete da očekujete pozitivnu priliku kada je u pitanju mogućnost za ostvarenje novog poslovnog dogovora. Pred vama je povoljan dan za nove poslovne aktivnosti.

LJUBAV: Voljena osoba vam zamera da niste dovoljno posvećeni vašoj vezi ali ne vidi napor koji zapravo činite. Moguć je da ćete imati veće probleme u komunikaciji u narednom periodu.

ZDRAVLJE: Nema naglašenih problema kod vas kada je u pitanju polje zdravlja. Možeete da očekujeete da ćete biti dobro. U sebi nosite dosta pozitivne energije.

 

BIK

POSAO: Možete da očekujete generalno dobru situaciju na polju posla i zarade. Ne očekuju vas bilo kakvi problemi danas. moguće je da ćete učvrstiti neke poslovne dogovore.

LJUBAV: Ljubavna situacija je veoma turbulentna kod vas, moguće je da idete iz veze u vezu i da donosi brzoplete odluke. Možete da očekujete da ćete imati komplikacije.

ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol i cigarete koji bi mogli prilično loše da utiču na vaše zdravlje. Jako je važno da nađetee način da negujetee zdrave navike kod sebe i da budete bolji prema sebi.

 

BLIZANCI

POSAO: Možete da očekujete generalno povoljan dan. Ukoliko se bavite poslovima vezanim za putovanja, bićete zadovoljni okolnostima na ovom polju. Povedite računa o svojim planovima.

LJUBAV: Moguće je da ne primećujete osobu koja bi želela da vam se na neki način suptilno približi. Niste sigurni da li ste spremni za novu vezu sada kada još razmišljate o prošlosti.

ZDRAVLJE: Čuvajte se hroničnih problema. Mogli biste da imate malo teži dan kada je u pitanju zdravlje. Oko svega se posavetujte sa vašim lekarom.

 

RAK

POSAO: Možete da očekujete dan koji će biti naporan. Puno obaveza je pred vama i važno je da budete maksimalno skoncentrisani kako biste sve mogli da ostvarite na najbolji način.

LJUBAV: Vaša nervoza se negativno odražava na komunikaciju sa partnerom. Potrudite se da smanjite razdražljivost ako želite da vam se odnos sa voljenom osobom stabilizuje.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi zbog lošeg imuniteta kod vas u narednom periodu. Potrudite se da povećate unos vitamina, da više odmarate i da više vodite računa o sebi.

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3