5 RAZLOGA zašto se MUSKARCI “smrtno” ZALJUBLJUJU u vas!

5 RAZLOGA zašto se MUSKARCI “smrtno” ZALJUBLJUJU u vas!

март 2, 2018 Off By Altina

3. Znate slušati ljude

Nikad niste bili neka brbljavica, ni tračerica. Zaista vas ne zanima ko što radi i s kime. Prazni razgovori vas neviđeno umaraju i radije svoje vreme posvećujete onim ljudima od kojih nešto možete naučiti i pričama koje mogu rezultirati napretkom.

Radije se okružujete ljudima bogatog duha i životne mudrosti i slušate što oni imaju za reći, umesto da uživate u zvuku vlastitog glasa. Kada nekome postavite sasvim obično pitanje “Kako si?”, vas zaista zanima čuti odgovor – ne pitate to ljude tek reda radi.

Spremni ste otvoreno pohvaliti nečiji uspeh, ali i pružiti konstruktivnu kritiku, kad je to potrebno. Ne stidite se priznavanja vlastitih grešaka. Zato zaista na njima i učite.

 

4. Volite sebe i to se vidi

Od fizičkog izgleda do duhovnog razvoja – vi stalno radite na sebi i ne dopuštate da se zapustite poneseni komplikovanim životnim okolnostima. Ne dozvoljavate da vas život lomi, već iz svega gledate da izvučete ono lepo i korisno.

Zato naprosto blistate. To unutrašnje zadovoljstvo se vidi na vašem licu i zarazno je. Svako bi želio da se malo “očeše” o vašu fantastičnu auru.

Svoj imidž gradite na istinskim vrednostima. Vaša o ličnost je toliko jaka da se ta jačina preleva na vaš izgled i utisak koji ostavljate. Kada bi neko trebao prstom tačno pokazati šta je to toliko na vama fantastično, ne bi mogao izdvojiti ni jednu konkretnu stvar. Tajna je u celokupnom sklopu i skladu.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3

error: Content is protected !!