ŽENA LAV- Vrtlog strasti, lepote i mudrosti,hrabra i neustrašiva, puna života!

ŽENA LAV- Vrtlog strasti, lepote i mudrosti,hrabra i neustrašiva, puna života!

фебруар 24, 2018 Off By Altina

Nezavisna i snažne individualnosti, Lavica želi partnera sa kojim deli te iste osobine.

Velikodušna, teatralna, privlačna, odvažna, strastvena, tvrdoglava, uporna, ljubazna, odana, poštena, razigrana, temperamentna, ponosna, puna života, rođeni vođa – to je žena rođena u znaku Lava!

 

Lako ćete u gomili primetiti Lavicu – ona se najglasnije smeje, ima najlepši osmeh, a njena samouverenost se vidi na kilometar.

 

Ovim horoskopskim znakom vlada Sunce, središte svemira, i u skladu sa tim, Lavica obožava da bude u centru pažnje, što joj i lako uspeva. Vrele je naravi i kada je potrebno, izvući će svoje kandže i braniti se, a kada je ljuta najbolje će je smiriti komplimenti i poklončići.

 

Ona nije žena Lav ona je Lavica u pravom smislu te reči. Žena koja probija sve barijere, koja je hrabra, koja je neustrašiva i koja vlada poslom, društvom, okolinom, a nadasve sopstvenim životom. Žena Lav  je vešt planer. Za nju nema nikakvih iznenađenja, a ponajmanje neprijatnih. Ona ume sve što treba da se ume. Žena Lav kada ne ume, nauči ono što treba i to ekspresno.

 

Žena Lav je osoba koja zaista ume da na jedan jako lep način dođe do boljitka, i uvek drži konce u svojim rukama. Njoj muškarac sigurno nije potreban ni kao oslonac, ni kao pomoć, ni kao podrška. Njoj muškarac treba da bude veliki izvor inspiracije uz koji će uvek uživati i koji će joj doneti emotivnu stabilnost. One se retko zaljubljuju u kolege, jer naprosto ne vole taj poslovni rivalitet.

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4