Za muškarce: Ženu sa ovih 10 vrlina nemojte da pustite iz svog života!

Za muškarce: Ženu sa ovih 10 vrlina nemojte da pustite iz svog života!

20 фебруара, 2018 Off By tutuko

Život je ponekad težak, a ponekad naprosto monoton i predvidljiv. Ako vam neko na samom početku odnosa nije zanimljiv ili ne može da vas iznenadi, male su šanse da će to činiti ceo život.

Ako upoznate ženu koja je inteligentna, pomalo šašava, zna šta želi, ali i nije joj problem da pokaže svoja osećanja i ljubav – nemojte da je pustite da ode iz vašeg života.

1. Lepa je

Nije poenta u proporcijama 90-60-90, jer je opšte poznato da je lepota u očima posmatrača, a ljudi koji su nam dragi su nam instinktivno i lepši. Ipak, ako za partnerku ne smatrate da je lepa, to bi moglo da donese probleme u budućnosti – nakon nekoliko godina i prolaska početne strasti vašu pažnju bi mogle da zaokupe druge žene i ono što ne možete da imate, pa je fizička komponentna i privlačnost zaista nužna za odnos.

2. Pametnija je od vas

To ne mora nužno da znači da ima veći koeficijent inteligencije od vas, već da generalno smatrate kako je ona pametna, a na nekim područjima mudrija i zrelija od vas. Faktor divljenja snažno je povezan i s time koliko cenimo nekoga u ljubavi, odnosno s poštovanjem koje u startu imamo. Takođe, treba vam neko ko će vas voditi u trenucima slabosti, ranjivosti.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4