DNEVNI HOROSKOP za PONEDELJAK 26. Februar 2018.godine

DNEVNI HOROSKOP za PONEDELJAK 26. Februar 2018.godine

25 фебруара, 2018 Off By tutuko

Odavno nas nije dočekao ovako hladan ponedeljak, a najavljuju još hladnije dane pa se pripazite, prehlade i virusi su poslednja stvar koja nam je sada potrebna.
Dan koji je pred nama delovaće usporeno, nećete biti orni za rad, za razgovor, ovo je jedan od onih dana koje biste najradije proveli u krevetu, ili negde sami sa sobom, ali pošto je to nemoguće dajte sve od sebe da ga pregurate i uradite ono što drugi traže od vas. Naročito pominjemo druge, ne dozvolite sebi da nikome date povoda da priča protiv vas, da se sukobi sa vama ili da se naslađuje vašim lošim danom (naročito pred šefovima). Danas bi mogli neki zli ljudi da isplivaju oko vas, da pokažu pravo lice, ne dozvolite im da vas pobede na bilo koji način. Ne ulazite u sukobe već se borite argumentima i svojim razmišljanjima.
Mogući su danas i neki sukobi sa voljnom osobom zbog stvari iz prošlosti… ah, zašto niko ne misli samo na budućnost, čemu vraćanje unazad?! I tu gledajte da prećutite nešto što biste rado rekli, da ne kažete nešto što vas muči…
A već sutra, mnogo lepši i strastveniji dan, pa lezite da spavate što pre možete, da ga dočekate puni energije.
Miran dan vam želimo.

ovan

POSAO
Okolnosti na poslovnoj sceni se polako smiruju. To vas ispunjava i počinjete da radite još bolje. Današnji dan iskoristite za dogovore i pregovore.
LJUBAV
Osećate se opušteno u privatnom životu, bilo da ste u vezi, bilo da želite nekoga da osvojite. Imaćete prilike za flert, od vas zavisi da li će se taj odnos produbiti.
ZDRAVLJE
Povedite računa o ishrani.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4