Pet horoskopskih znakova koji mogu da oproste prevaru!

Pet horoskopskih znakova koji mogu da oproste prevaru!

20 фебруара, 2018 Off By tutuko

Prevara je možda u redu onima koji to čine, ali prevarenoj strani ne bi trebalo da bude. Međutim, nismo svi isti – dok će pojedini znakovi oterati partnera u tri lepe čim saznaju da ih vara, drugi će preko prevare preći i napraviće se kao da se ništa nije dogodilo.

Zato, ako ste skloni švrljanju, svog para tražite među ovim pripadnicima Zodijaka jer ćete uspeti da ih ubedite da nije onako kako oni misle sve i da vas uhvate na gomili.

 

BLIZANCI

Blizanci su poznati po svojoj promenljivosti i prevrtljivosti. Oni će osobi koja ih je prevarila reći da su im oprostili, ali će se ta ista osoba morati da se pita da li je to potpuno istina ili ne. Možda će Blizanci zaista oprostiti tad, možda kroz nekoliko dana ili meseci, a možda neće nikad, ali mu je ta osoba previše draga pa neće tako lako da je pusti.

Zanimljivo je da će osobe u ovom znaku hteti da pričaju o prevari po nekoliko sati, dok sa druge strane znaju samo preći preko toga u roku od par sekundi i ponašati se kao da se ništa nije dogodilo. Totalno su nepredvidivi.

 

…nastavak na sledećoj strani….

Стране: 1 2 3