ONI SU TOLIKO OPASNI DA SVI ZAZIRU OD NJIH: DA LI OČEKUJETE DA SU TO OVI ZNACI?

ONI SU TOLIKO OPASNI DA SVI ZAZIRU OD NJIH: DA LI OČEKUJETE DA SU TO OVI ZNACI?

13 марта, 2018 Off By tutuko

Zvezde kažu da neki znakovi više drugih vole da idu preko granica, da im je zabavno da s vremena na vreme krše pravila i to su one dobro poznate simpatične zloće. Ali ima i onih kojih se bez sumnje treba kloniti jer im svakakve loše ideje padnu na pamet.

Ovan

Ovan uvek traži priliku da pokaže koliko je opasan. Ponekad je impulsivan i opak, pa u potpunosti veruje da pravila postoje kako bi se kršila. Uvek ispituje granice kako bi video koliko daleko može ići, bez loših posledica po sebe.

Naravno, ako bude uhvaćen zbog svojih akcija, neće bežati i skrivati se. On traži borbu čak i kad zna da radi nešto kontroverzno. Ako i bude posledica zbog njegovog opasnog ponašanja, neće se povući.

Bik

Bik može biti malo nespretan, što znači da bi mogao biti uhvaćen ako radi nešto loše, ali to ga ne sprečava da bude jedan od najopasnijih znakova. Prva asocijacija na Bika je njegova tvrdoglavost i to samo znači da nastavlja po svom sve dok ne dobije ono što želi.

A kada Bik želi nešto, ništa na svetu ga ne može zaustaviti. Posesivan je i pohlepan, a ako mu neko stvara probleme, lako će se upustiti i u fizički obračun. Bik voli i lagana rešenja, a ako podrazumeva i krađu automobila ili provalu, to je u redu. Ako + spavate kraj njega, najbolje bi bilo da spavate s jednim okom otvorenim.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3