NUMEROLOŠKA PROGNOZA za MART 2018. godine: LJUBAV, POSAO i NOVAC za vaš bioritamski broj

NUMEROLOŠKA PROGNOZA za MART 2018. godine: LJUBAV, POSAO i NOVAC za vaš bioritamski broj

1 марта, 2018 Off By tutuko

Mesečna numerološka prognoza predviđa šta nas očekuje u martu 2018. godine – evo šta očekuje vaš bioritamski broj na polju ljubavi, posla, finansija i zdravlja!

Da biste dobili svoj bioritamski broj, saberite vaš datum i mesec rođenja i svedite sve brojeve sabiranjem na jednocifren broj. Na primer, ako ste rođeni 3. marta 1980. godine, saberate 3+3+1980=24=6. Vaš bioritamski broj je 6.

 

BIORITAM 1

Na prvi pogled dosta miran mesec, ali donosi dešavanja u partnerskim odnosima, gde ćete osjećati potrebu za osloncem u životu koji bi vam pružio neku vrstu sigurnosti. Težnja ka uravnoteženju kako emocionalnom tako i materijalnom. Potreba da se preuzme kontrola nad svojim životom.

*Ljubav – naći ćete se u iskušenju po pitanju svih vrsta partnerskih odnosa, bilo da je to veza ili brak. Duševne brige biće vaša svakodnevnica u ovom mesecu, iz čiste potrebe za ravnotežom i sigurnošću. Istovremeno prisutna neodlučnost da li okončati nešto, da li ste doneli pravu odluku. Potražite pomoć starijih ili iskusnijih.

*Posao: Želja i napor za poslovnim ostvarenjem. Mogućnosti će biti prisutne samo ih treba iskoristiti, bez straha od neuspeha. Finansije će ići uzlaznom putanjom.

*Zdravlje: obratiti pažnju na organe za reprodukciju.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4