MESEČNI HOROSKOP za AVGUST 2019. godine: Vage očekuje jedna vruća letnja ljubav,Lavu sve ide od ruke,Strelac pronalazi „srodnu dušu“!

MESEČNI HOROSKOP za AVGUST 2019. godine: Vage očekuje jedna vruća letnja ljubav,Lavu sve ide od ruke,Strelac pronalazi „srodnu dušu“!

7 августа, 2019 Off By tutuko

Avgust započinjemo kroz jaku simboliku Lava, jer se u ovom znaku nalaze Mars, Sunce, Mesec i Venera. Dva svetla i planete koje su zadužene za akciju, za muško ženske odnose, za ljubav…..u vrućem i vatrenom znaku Lava….Sve zajedno – miriše na odmore, na uživanciju, na tople letnje noći i provod, na neke nezaboravne trenutke…..napunimo srce i dušu ovom vatrom, i čuvajmo je za neke hladnije i kišnije dane….U znaku Strelca nalazi se retrogradni Jupiter, retrogradni Saturn i Pluton su u Jarcu, retrogradni Neptun u Ribama. Uran je u Biku a Merkur, još uvek u svom retrogradnom hodu – u Raku.

OVAN

Ljubav

Vatrena energija prve polovine avgusta vam odgovara – ovo vreme bi bilo odlično da se zbližite sa vašim voljenim bićem, da u vašu vezu uvedete više zabave, ali i strasti, kao i da češće provodite vreme van kuće u nekim zabavnim društvenim aktivnostima. Takođe – savršeno za zajednički odmor i opuštenciju. Ono što bi eventualno u ovom periodu moglo napraviti problem jeste obostrano izražen ego i potreba da i partner i vi sebe stavite na prvo mesto. Ovakvi momenti bi mogli doneti prolazne tenzije koje se ipak daju lako ublažiti sa više razumevanja i obostranog kompromisa. Drugi deo meseca, iako neće u toj meri biti ispunjen zabavnim dešavanjima, takođe je prilično povoljan, jer ćete razmišljati, planirati i delovati na isti način. Samo nemojte biti previše kritični jedno prema drugom. Usamljeni Ovnovi – period tokom druge dekade avgusta naročito podstiče adrenalin i čini da se zaljubljujete naglo, strasno i prilično burno. U trećoj dekadi meseca – jaka privlačost sa osobom sa kojom imate poslovni kontakt.

Posao

Prvi deo meseca će ili proći u odmoru ili u tom periodu nećete imati nikakve konkretnije poslovne akcije. Uglavnom će sve biti „na čekanju“, sa malo mogućnosti da realizujete iole konkretnije poslovne poduhvate. Drugi deo meseca donosi vam neuporedivo više aktivnosti, ali i naglo povećanje obaveza. Ipak, ovo je vreme kada možete pokrenuti nove poslove, nove dogovore i projekte. Odnos sa šefovima će se znatnije popraviti, a sa kolegama ćete imati intenzivniju saradnju i s vremena na vreme – nerviranje

Zdravlje

Manji problemi sa glavom, sinusima i pritiskom u prvom delu meseca. Drugi deo avgusta – sitnije tegobe koje se vezuju za varenje.

 

BIK

Ljubav

Iako će prva polovina avgusta doneti neke fine momente sa voljenom osobom, ipak ćete u tom periodu imati par situacija u kojima ćete se osećati kao da ste nepravedno u drugom planu i da je sve drugo bitnije od vas. Vi ste po prirodi neko ko je prilično trpeljiv i ne izbacuju vas situacije iz takta baš tako lako, ali sada se može dogoditi da reakcijom iznenadite voljenu osobu. Drugi deo meseca donosi jednu smireniju energiju i veću povezanost sa partnerom – neće biti tako dramatičnih emotivnih klackalica, uglavnom ćete funkcionisati u nekom svom ustaljenom redu i rasporedu. Za slobodne Bikove je ovo dobar mesec na ljubavnom planu. U zavisnosti od toga šta vas interesuje – da li samo provod i vruća letnja avantura ili odnos koji je trajnije prirode – i jedni i drugi imaćete mogućnost da ostvarite svoje želje. Mnogo novih osoba će ući u vaš život u ovom periodu, a na vama je kakav ćete tip odnosa izgraditi sa njima. U svakom slučaju, nećete ostati usamljeni i ovaj mesec će ostati u lepim uspomenama za vas.

Posao

Dosta miran mesec po pitanjima posla. Sitnije neugodnosti, promene koje vam se ne dopadaju ili zategnut odnos sa nadređenima su mogući u prvom delu avgusta, ali ništa od ovoga se neće pokazati kao dugotrajniji ili kompleksniji problem po vas. Planovi, ideje ili novi poslovi koje pokrećete tokom ovog meseca imaće svoju pravu realizaciju na jesen. Dobar je period za privatnike da pospeše svoje poslovanje i povežu se sa značajnijim saradnicima. Finansijski – mirna i stabilna situacija.

Zdravlje

Manji problemi sa pritiskom, cirkulacijom ili žlezdama mogući su u prvom delu avgusta. Takođe, u tom periodu vam je koža osetljivija i skloni ste alergijskim reakcijama…….…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4