LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP za SUBOTU 7. SEPTEMBAR 2019.godine

LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP za SUBOTU 7. SEPTEMBAR 2019.godine

6 септембра, 2019 Off By tutuko

OVAN

Danas ste čini pomalo nesigurni u sebe, ali i u vezi jedne odluke koja se tiče vašeg ljubavnog života. Niste sasvim sigurni da je osoba koja je trenutno pored vas ona prava. Ne dozvolite da nagomilano nezadovoljstvo eskalira – vreme je za jedan iskren razgovor. U svakom slučaju, poželjno je da se nešto u vašem odnosu drastično promeni.

Danas biste se mogli naći u stotinu različitih pravaca odjednom. Ovo je dan kada treba da pozavršavate svoje poslove. Bićete u stanju da koordinirate sa više stvari odjednom, te imajte samopouzdanja. Postarajte se da svaki zadatak odradite pošteno, a ne samo da preletite preko njega. Neko će primetiti vaš rad. Bićete ponosni na sebe.

BIK

Ukoliko ste u vezi, vaša situacija nije nimalo jednostavna. Vi svakako imate intenzivne emocije jedno prema drugom, ali vaši odnosi su sve, samo ne harmonični. Najbitnije je da koliko danas shvatite da ćete imati mnogo stresa ako ne naučite da budete diplomata u ljubavi. Odvojite neko vreme i dobro razmislite šta vam je činiti.

Postoji mogućnost da emocije dođu do ekstrema danas. Ključna stvar je komunikacija. Biće dosta rasprave na intelektualnom nivou, te se postarajte da imate sve činjenice pre nego što krente da pričate. Ljudi vas poštuju, jer ste iskrena osoba…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4 5 6