LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU 15. SEPTEMBAR 2019.godine

LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU 15. SEPTEMBAR 2019.godine

13 септембра, 2019 Off By tutuko

OVAN

Danas će biti pravi izazov održati balans. Shvatite ovo ozbiljno jer će vam verovatno trebati više nego ikad. Moguće je da ćete biti sudija između nečega starog i novog. Prihvatite izazove. Postarajte se da se držite dogovora. Iskoristite svoju komunikativnost i pomozite da se premosti neki jaz.

 

Ako niste iskusili ljubav koju ste želeli, možda je to zato što je niste ni tražili. Ako ste u vezi sa nekim i ne osećate se ispunjeno, razmislite o tome da porazgovarate na tu temu otovreno i kažete šta očekujete od vaše veze i šta je to što vas čini srećnim. Ako niste u vezi, a želite je, morate da imate malo argresivniji pristup da bi ste upoznali osobu koju želite.

BIK

Intenzivne strasti danas će biti veoma izražene, a vi u samom središtu dešavanja. U vama će se boriti konfliktna energija, a vi ćete morati doneti važnu odluku – odmah! Uradili ste sve pripreme i sve što je bilo do vas i sada je vreme da krenete u akciju.

 

Slobodno poremetite ravnotežu kako bi ispunili svoja očekivanja, pogotovo u spavaćoj sobi. U nastojanju da održite mir i zadovoljite voljenu osobu, zapostavili ste sopstvene želje. Praviti kompromis zarad osećanja drugih može biti plemenito ali to vas neće dovesti do onog što vi želite. Sad je pravo vreme da budete malo agresivniji kada je u pitanju ljubav i ono što vi želite…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4 5 6