KAKO ĆE VAS VOLETI : Žene DEVICE su velikog SRCA,Žene Strelci vole igrice, ali se u ljubavi daju “do kraja”!

KAKO ĆE VAS VOLETI : Žene DEVICE su velikog SRCA,Žene Strelci vole igrice, ali se u ljubavi daju “do kraja”!

март 7, 2018 Off By Altina

Ukoliko želite da je osvojite, možda možete da se poslužite astro savetima…

Žene Ovnovi su robovi strasti, ali i ljubomore

Kod pripadnica ovog znaka koketiranje i ljubavne igrice su samo nužan sastojak odnosa, one bi najradije odmah “prešle na stvar” i prepustile se strastvenom uživanju u dvoje. Kod njih je ljubav čvrsto povezana s fizičkom komponentom odnosa, a poznate su kao nezasite ljubavnice. Ipak, da biste joj se svideli morate pokazati kako imate saosećanja, razumevanja i zanimanja za druge.

Ovnice su veliki individualci, ali to se može prilično ublažiti ako je u pitanju pravi muškarac. U nevolji se može emocionalno slomiti i zaplakati, a ako tada budete uz nju ona će vam zauvek biti zahvalna. Kako su poprilično impulsivne, pripadnice ovog znaka teško kontrolišu ljubomoru i prema partneru često nastupaju posesivno. Sa time one moraju da nauče da se nose, jer je to crta karaktera koju ne menjaju.

Ovnica je vrlo ponosna, a ako izdate njenu ljubav od vas će otići bez da se dva puta osvrne. Može da voli samo onog koga poštuje i ceni, a bivšim partnerima koju su je izneverili toliko zamera da ne želi ni da ih spominje.

 

Žena Bik teži za emocionalnom i materijalnom sigurnošću

Osnovni element skromnih pripadnica ovog znaka je zemlja, što ih usmerava na hedonizam i uživanje u materijalnim i telesnim zadovoljstvima. Tajna osvajanja žene Bika je u ugađanju njenim senzualnim čulima, pre svega ukusnim večerama, finim vinima i luksuznim poklonima. Idealan izlazak za nju je intimna i romantična večera u nekom luksuznom restoranu uz sveće i prigušenu muziku.

Pripadnicama ovog znaka je veoma važno da im partner ljubav iskazuje čestim dodirima, čime će ispuniti njihove telesne potrebe. Na to se veže i velika želja za sigurnošću, koja je kod Bikova jako izražena. Osim što morate da zadobijete njeno poverenje i ljubav, ženama u znaku Bika važno je da li ste sposobni da brinete o njoj tako da sebi osigurate dobar posao i egzistenciju. Njihov motiv nije samo sticanje bogatstva, već suzbijanje straha od nemaštine, čime iskazuju svoje praktično razmišljanje o tome koliko je život nepredvidiv.

Kao partnerke su vrlo verne i odane i prava emocionalna podrška svom muškarcu. Za njih posebno važi ona izreka “Iza svakog uspešnog muškarca stoji uspešna žena”, a često će svog partnera usmeravati na pametne poslovne poteze. Istovremeno majčinski, poslovno i ljubavno inspirisane, žene Bikovi su pouzdane i dobre supruge. Ipak, pazite da ne izneverite njihovo poverenje, jer će vam tada uskratiti svu svoju ljubav i postati hladne i proračunate.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4