KAKO ĆE VAS VOLETI : Žene DEVICE su velikog SRCA,Žene Strelci vole igrice, ali se u ljubavi daju “do kraja”!

KAKO ĆE VAS VOLETI : Žene DEVICE su velikog SRCA,Žene Strelci vole igrice, ali se u ljubavi daju “do kraja”!

7 марта, 2018 Off By tutuko

Žene Blizanci vole akciju, a preziru rutinu

Najbolji način za privlačenje pažnje pripadnica ovog znaka je razgovor u kojem ćete pokazati originalnost i odlučnost u svojim stavovima, a pritom im pokloniti i željenu pažnju. Kako su vrlo znatiželjne, pripremite se da će vas one ispitati detalje o kojima niste nikad ni sa kim razgovarali. Šturi razgovori, povučeni pojedinci i pritajena osećanja nisu ono što zanima žene ovog znaka. S druge strane, pokažete li joj da ste spontani i uvek spremni za akciju, ona će vam spremno pružiti priliku u ljubavi.

Najbrže ćete je ohladiti ako je nešto slažete, što će ona zahvaljujući svojoj urođenoj lukavosti vrlo brzo otkriti. Ipak, u osetljivim pitanjima s njom morate biti diplomata i paziti da ne povredite njena osećanja, jer ne podnose uvrede i okrutnost na svoj račun. Idealan spoj je posmatranje zvezda, vožnja balonom ili bilo koja aktivnost koju još nisu isprobali. Kako vole da ih stimulišete, ženama ovog znaka vrlo će brzo dosaditi odlasci na kafu i u šoping centre, pa će radije prošetati sa izabranikom svog srca. U vezi im je vrlo važno da se osećaju slobodno i nesputano, pa će odugovlačiti sa proglašavanjem veze ozbiljnom, ulaskom u brak ili zasnivanjem porodice. Razlog je retko nedostatak ljubavi, već pre strah od rutine koje se plaši.

Kako su pomalo podvojene ličnosti, one ispod svog mladalačkog i vedrog duha često kriju tamniju i proračunatu stranu. Njih ništa ne može da iznenadi ili uništi, jer uvek imaju plan B, pa čak i ljubavnu “rezervu” na koju računaju ukoliko pođu stvari po zlu. One su jedan od znakova koji se najlakše može zaljubiti, ali isto tako i odljubiti ako su nezadovoljne vašim ponašanjem prema njoj.

Žena Rak voli sve što je romantično

Pripadnice ovog znaka ljubavne veze najčešće ostvaruju s nekim koga poznaju duže vreme, a prvo su uspostavili prijateljski odnos. Osećaji su im vrlo važni, pa ako su u ljubavi srećne i ispunjene, tada postaju partnerke kakve samo možete poželeti. Idealan spoj za nju je sve što je romantično, pa će se jednako ugodno osećati u bioskopu kao i na luksuznoj večeri, ako ćete joj tamo na uho šaputati nežne reči.

Sklone su negativnom razmišljanju i bespotrebnom filozofiranju, a kako biste to izbegli morate je uveriti u iskrenost i ozbiljnost svojih osećanja. Veoma su ženstvene i šarmantne, a ako to naume lako će osvojiti muškarca koji ih zanima. Imaju puno razumevanja za druge i sposobne su da oproste i ono što drugi ne bi, ako im za svoj propust date objašnjenje s kojim se mogu poistovetiti. Isto tako, njima je u vezi najvažnije da imaju partnerovu podršku, pa u odnosu s njom morate računati da ćete joj povremeno biti “rame za plakanje”.

Pripadnice ovog znaka sanjare o velikoj porodici, a ako osete da nešto ugrožava njihov odnos ili decu, postaviće se vrlo zaštitnički i pomalo okrutno. Date li joj povoda za ljubomoru, očekujte da ćete se naći u njenoj nemilosti. Moraćete se dugo dokazivati i iskupljivati da bi vam ponovno verovala.

 

Žena Lav ne podnosi prosečnost i žudi za strastvenom ljubavi

I Lav i Lavica u vezama traže puno ljubavi i pažnje. Oni će se posvetiti vama, bez sumnje, ali morate se posvetiti i vi njima. Žena Lavica ima vrlo živahnu i dinamičnu ličnost. Oblači se sa stilom i vrlo upečatljivo i ne voli prosečnost. Zbog toga će uvek pokušavati da izgleda besprekorno, a sve što čini ili će raditi s potpunom predanošću i srcem ili neće raditi uopšte.

Stoga, ako želite da je impresionirate, svakako je izvedite u vrlo lep restoran, nabavite karte za koncert na odličnom mestu ili je odvedite negde gde još nije bila. Lavlje srce je vrlo veliko i velikodušno, ali i uglađeno, pa od svoje Lavice nećete doživeti nepristojnosti ako je tretirate s poštovanjem i uglađenošću. Svaki znak pažnje znaće da vam vrati kao i da ga ceni. Ali ako pokušate da je ponizite, to vam neće zaboraviti. Tada očekujte iznenadni izliv besa i bujicu reči kojom će jasno i direktno iskritikovati vaše namere.

U svakom slučaju, veza s Lavicom neće biti dosadna. Ako joj se neko sviđa, ona mu neće biti prijateljica niti želi nekog ko će joj davati pažnju u malim dozama. Lavica traži veliku pokretačku strast od koje će živeti i koja će je ispunjavati. Budući da je vatreni znak, veza s njom biće intenzivna i vatrena, predana i velikodušna, ali i izrazito romantična. Lavice vole velike gestove, ali u pravo vreme. Poklonite li joj skup poklon prerano, za par dana više nećete biti par.

Iako vole biti u centru pažnje, Lavice su, nakon što zagrebete malo ispod površine, zapravo malo i nesigurne. Nakon što se ugase svetla reflektora često će iznova tražiti potvrdu vaše ljubavi, kako bi bila sigurna da ste zaista tu.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4