Horoskop i bes: Devica se ne sveti – ona ponižava, Jarac osvetu servira hladnu

Horoskop i bes: Devica se ne sveti – ona ponižava, Jarac osvetu servira hladnu

25 фебруара, 2018 Off By tutuko

Svako se različito ponaša kada je povređen, uvređen ili ponižen. U zavisnosti od dominantnih karakteristika svakog znaka zavisi da li će to naplatiti odmah, serviraće osvetu kad prođe mnogo vremena ili će jednostavno zaboraviti i krenuti dalje.

Ovan odmah udara

Zahvaljujući vladajućoj planetu Marsu, Ovan neće odoleti da na uvredu ili povredu reaguje – odmah. Ako su povređeni, Ovnovi su najgori ljudi s kojima možete da imate posla. Njihov temperament i “udaranje nisko” rečima izbaciće iz takta i najcivilizovanije. Moguć je i fizički napad, bacanje predmeta … Njihova osveta nije strateška niti isplanirana, a dobra je stvar što se brzo smire.

Bik nikad ne zaboravlja

Pripadnici ovog znaka ne zaboravljaju ništa, a kamoli stvari koje su ih povredile, razočarale ili naljutile. Što je najbolje, oni će pokušati da sakriju koliko su poludeli. Trenutna osveta nije njihov stil – oni poput vojnih zapovednika promatraju i čekaju trenutak u kojem je njihov protivnik najslabiji. Nakon što ispune svoju osvetu, nikad više neće imati poverenja i krivac se zauvek nalazi na njihovoj “crnoj listi”.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4