DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP ZA SREDU 8. JANUARA 2020.godine

DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP ZA SREDU 8. JANUARA 2020.godine

јануар 7, 2020 Off By Altina

OVAN

Dobijate priliku da se sretnete sa nekim koga povremeno negde viđate ili se neobavezno družite. Pokušaćete da na fini način saznate sve što vas interesuje o nekoj osobi koja vam se nekada dopadala, moguće da je dugo niste videli.

 

Ako imate poslovnih obaveza tokom današnjeg dana, budite sigurni da će vam one jako teško pasti i ostaviti vas prilično iscrpljenim. Jednostavno, niti imate energije niti fokusiranosti za veće napore. Ono što vam je potrebno jeste prisustvo voljene osobe i što više vremena provedeno sa njom…

 

BIK

Dan može biti veoma romantičan ako ste spremni da uđete u vezu sa osobom koja vam se izuzetno dopada i sa kojom ste možda već nekada flertovali. Verujete da biste mogli ostvarili lepu romansu sa jednom Devicom ili nekim Jarcem, Rakom ili Ribama.

 

Dan kada biste se najradije okrenuli lakoj zabavi, druženju sa prijateljima, izlasku sa voljenom osobom….međutim, itekako je moguće da morate rešiti zaostale obaveze iz poslovnog segmenta. Ispašće da će vam to oduzeti mnogo više vremena nego što ste planirali….

 

BLIZANCI

Danas je moguća izvesna doza nepoverenja ili nervne napetosti. Trebalo bi da budete mnogo prilagodljiviji u svakom pogledu, posebno ako imate u planu putovanje u inostranstvo ili neki susret sa strancima. Nemojte se previše oslanjate na mišljenja drugih, isključivo se oslanjajte na svoje utiske.

 

Danas možete zapasti u neka statična raspoloženja. Teško će vam biti da se pokrenete i najradije biste ovaj dan posvetili samo sebi ili gledali negde u daljinu, opuštajući mozak i ne razmišljajući ni o čemu posebnom. Tek ćete se u večernjim satima trgnuti iz ove letargije…

 

RAK

Današnji dan vam može doneti romansu sa nekim ko je stranac, ko često boravi u inostranstvu ili negde na putu. Danas ćete flertovati ako budete imali prilike da razgovarte sa nekim ko vam je posebno drag i ko daje naznake svojih simpatija prema vama, flertovaćete.

 

Ako ste bitne poslovne obaveze ostavili za današnji dan, sada ćete se pokajati zbog toga što niste bili ažurniji. Jako vam teško pada da budete fokusirani i skoncentrisani i moguće je da ćete nešto od posla morati i da odložite, pošto vidite da pravite greške. Dan je dobar za izlazak sa prijateljima.

…NASTAVAK POČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3