VODOLIJA i RIBE – MESEČNI HOROSKOP za MART 2019

VODOLIJA i RIBE – MESEČNI HOROSKOP za MART 2019

март 1, 2019 Off By Altina

VODOLIJA

Posao:

Drage Vodolije,
Venera će na početku marta praviti kvadrat sa Uranom. Neočekivane teškoće dovešće do odlaganja dogovorenog važnog sastanka gde ste planirali da se dogovorite o pokretanju novih radnih zadataka. Venera će ući u vaš znak i motivisaće vas da promenite nešto u svom pristupu radnim obavezama, kolegama na poslu i da na novi način nastupate kada održavate poslovne prezentacije.

Ako se nalazite na rukovodećem položaju primenićete nove metode u pristupu podređenom osoblju, što će doneti pozitivne rezultate. Merkur će krenuti retrogradno 5. marta u vašem polju novca, što će zahtevati od vas da odložite važne finansijske transakcije usled otežanog priliva sredstava na vaš račun. Uvidećete da postoje propusti u vašim finansijskim planovima, pa ćete preduzeti mere da to ispravite, a zaključićete kako je neophodno da reorganizujete veliki deo procedura vezanih za raspodelu prihoda i rashoda i metoda investiranja.

 

Uran 6. marta ulazi u znak Bika i pravi komplikacije u poslovnim poduhvatima koji su ušli u završnu fazu. To će vas primorati da pomerite važne rokove.
Mars koji vlada vašim poljem posla i karijere praviće trigon sa Saturnom 14. marta i doneće vam uspeh u razvoju dugoročnih projekata koji su povezani sa industrijskim i energetskim resursima, zdravstvom i trgovinom inostranom robom. Retrogradna konjunkcija Merkura sa Suncem omogućiće vam da rešite zastoje na polju novca i da usmerite deo sredstava u investiranje važnih projekata koje nameravate da započnete uskoro.

 

U tome će vam pomoći Venera koja će ući 27. marta u znak Riba i vaše polje novca. Obavićete uspešne pregovore i započećete sa planiranjem i organizovanjem neophodnih priprema, a nove poslove ćete pokrenuti na samom kraju meseca kada Mars uđe u znak Blizanaca.
Nezaposlene Vodolije će uspeti da dobiju stalno zaposlenje u struci, u oblastima IT sektora, industrije i građevinarstva. Zaposlenje je moguće i u uslužnim delatnostima, gde ih očekuje honorarni posao.    …NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4