Da se vise NIKADA ne razocaras u LJUBAV: Zvezde otkrivaju SUDBONOSNU tajnu – evo sa kim ti je sudjeno da OSTARIS!

Da se vise NIKADA ne razocaras u LJUBAV: Zvezde otkrivaju SUDBONOSNU tajnu – evo sa kim ti je sudjeno da OSTARIS!

28 фебруара, 2018 Off By tutuko

Podznak u horoskopu može da vam otkrije mnogo stvari koje vam znak ne pokazuje. Donosimo vam detaljnu astrologiju kao i sve moguće kombinacije znaka i podznaka. Izaberite ispod svoj podznak i saznajte nešto više o sebi.

Podznak Ovan

Osobama kojima je podznak Ovan planeta Mars vlada natalnom kartom, bez obzira u kom su Sunčevom znaku rođene. Idealna osoba za njih bi bio neko kome su znak ili podznak Vaga. Ako niste sigurni koji je Vaš podznak, pogledajte ovde: Tabela podznaka.

Osobe kojima je podznak Ovan

Njihov podznak u Ovnu čini da osobe zadržavaju nezavisnost i osećaju se srećnim samo ako se za sve pitaju i ako je sve pod njihovom kontrolom. Ove osobe su dobre vođe koje odlično upravljaju sobom i drugima u mnogim akcijama i poslovima. Izražene su im ambicioznost i preduzimljivost, a neretko i tvrdoglavost.

Osobe sa podznakom u Ovnu se izražavaju jasno i žustro. One ne gube hrabrost lako, a u kombinaciji sa jakom snagom volje najbolje su u situacijama u kojima se traži odlučnost, brzina akcije i sposobnost realizacije onoga što su naumili. Njihov podznak u horoskopu čini da su hrabri i energični, vole raznovrsne izazove. Najčešće izazivaju pažnju okoline svojom pojavom i ponašanjem, i lako zadobijaju dominirajuć položaj u svojem okruženju, čemu i teže. Odlikuju ih inicijativa, upornost i bezobrazna tvrdoglavost, ali isto tako umeju biti i detinjasto naivni. Najčešće im se zamera na nedostatku strpljenja, netaktičnosti i slaboj samokontroli.

Ovan (Aries)

Podznak Ovan i njegovo okruženje

Iskreni su i skloni opraštanju. Svoja osećaja izražavaju potpuno direktno i otvoreno, a njihove jake strasti i emocije ih dovode do toga da ljubavne veze doživljavaju veoma intenzivno, i u njima znaju biti ljubomorni i posesivni. Vole iskreno, bezrezervno i strasno, a to očekuju i od partnera.

Pored osoba sa znakom ili podznakom u Vagi, dobre kombinacije za ove osobe u i: znak ili podznak Blizanac, znak ili podznak Lav.

Ako ste zaljubljeni u Ovna, zaboravite na stid i finoću. Udvarajte se agresivno. Predložite nešto obično i odmah pristupačno. Ne dozvolite mu da imalo posumnja u to da ste zainteresovani. Međutim, ako se vaši napori izjalove, povucite se odmah, nemojte moliti ni plakati, on nema strpljenja za bilo koji oblik prosjačenja.

Od fizičkih osobina, često će imati beleg ili ožiljak na glavi, moguće od povrede na sportskom terenu ili u vezi sa sportom, ili od operacije. Najčešće su srednjeg rasta, sportske građe, širokog lica i rumenog tena. Oči su svetle, plave ili sive sa gustim trepavicama, pogled oštar i prodoran, a kosa tamnija.

Ukratko

Osoba sa podznakom u Ovnu je aktivna, puna samopouzdanja, avanturista, tvrdoglava i sklona nezgodama. Ponosna je na svoju nezavisnost i teško joj je da se skrasi.

Descendent ovim osobama je u Vagi – tako je njihov idealan partner, za razliku od njih, pribran i uravnotežen, i ima snage za postizanje harmonije, kvalitet koji je najpotrebniji osobama sa podznakom u Ovnu.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4