Žena VODOLIJA je sve samo ne obična žena. Ona će na dobro uzvratiti dobrim, ali ova žena vam može zagorčati život ako oseti izdaju i nepoštovanje.

Žena VODOLIJA je sve samo ne obična žena. Ona će na dobro uzvratiti dobrim, ali ova žena vam može zagorčati život ako oseti izdaju i nepoštovanje.

4 септембра, 2019 Off By tutuko

Žena Vodolija Žena Vodolija je sve, samo ne obična. U bilo kakvoj vezi da budete sa njom, ona vas neće ostaviti ravnodušnim i neće ostaviti loš utisak na vas, osim u slučaju da je povredite ili slažete.

 

One su nepredvidive, čudne žene, širokih shvatanja i sve mogu da razumeju, ali laž i izdaju ne praštaju. Žene koje pripadaju ovom znaku svakako su posebne. Imaju kvalitete jedne dame, one su umerene, razumne i veoma kulturne i sve što rade gledaju da urade na jedan ispravan i fin način.

 

Zasigurno i ove žene imaju mana, ali teško ćemo ih primetiti od brojnih kvaliteta koje poseduju. Ove žene su veoma samostalne i sve u životu uglavnom rade same.

 

Same odlučuju o svojoj sreći i ne traže nikada ničiju pomoć. Vodolije imaju puno poštovanja prema svakome, nikada vas neće prve povrediti, ali ono što očekuju jeste da i vi imate poštovanje za njih. 

 

Ako ste dobri sa ženom Vodolijom od nje možete očekivati sve najlepše i uvek će biti prijatno društvo za vas. Ali isto tako, oni ljudi koji su loši prema njoj, ne mogu se nadati ničemu dobrom, jer ove žene u takvim trenucima pokazuje svoju mračnu stranu.

 

U zrelim godinama svog života ona je predstavnik savremene žene, veliki idealista, bujne mašte i vatrenog temperamenta.

 

Žene rođene u ovom znaku su radoznale, sve ih zanima, pa bilo to i male, sitne i nevažne stvari ili događaji, ili krupni i bitni događaji koji joj određuju život. Nastavak na sledecoj strani.

Стране: 1 2