Žena VAGA: Na prvi pogled TIHA i POVUČENA, ali ni malo NAIVNA. Nikada nemojte POTCENITI ovu MISTERIOZNU DAMU!

Žena VAGA: Na prvi pogled TIHA i POVUČENA, ali ni malo NAIVNA. Nikada nemojte POTCENITI ovu MISTERIOZNU DAMU!

30 августа, 2019 Off By tutuko

Žena Vaga je neko ko zaista na prvi pogled izgleda tiho, povučeno, mirno i staloženo. Ove žene izgledaju kao da uopšte nisu konfliktne i nikada ne bi ušle u sukob sa nekom osobom, međutim to je samo njihova maska.

 

Iako ove žene nisu napadne, nikada ne treba da ih potcenjujete.Ne treba pre svega da se igrate sa njihovim emocijama, jer vam veoma lako mogu pokazati svoju drugu stranu ličnosti.

 

One su na neki način misteriozne i čudne i zato ne otkrivaju puno toga o sebi. Međutim, ono što možemo sa sigurnošću reći jeste da ove dame uvek imaju nekog keca u rukavu.

 

One uopšte nisu naivne onako kako izgledaju i zato bi svima bilo bolje da se sa njima ne igraju i ne ulaze u nikakav sukob. Jer su one spremne na sve kako bi odbranile svoju ličnost. Sigurno je da vas žena Vaga neće prva dirati, ali je isto tako sigurno da se ume braniti.

 

Ako ona vas ne dira, onda nemojte ni vi nju, jer ćete se jako loše provesti. Žena Vaga će retko kada pokazati svoje slabosti i u onim situacijama kada je napadnuta, ona će pokazati koliko je neustrašiva. Spremne su da urade sve kako bi se odbranile i neće vam dati nikakvu mogućnost da ih porazite. Nastavak na sledecoj strani.

Стране: 1 2