ŽENA VAGA JE DIVNA,KVALITETNA I VREDNA KAO NAJSKUPLJI DIJAMANT : EVO ZAŠTO MUŠKARCI LUDE ZA NJOM!

ŽENA VAGA JE DIVNA,KVALITETNA I VREDNA KAO NAJSKUPLJI DIJAMANT : EVO ZAŠTO MUŠKARCI LUDE ZA NJOM!

31 августа, 2019 Off By tutuko

Šarm žene Vage

Vratimo se još malo na vaš šarm: budite iskreni i priznajte da ga ponekad koristite kako biste lakše postigli neki cilj, zar ne? Rekli bismo vam da to nije lepo, ali ko da se ljuti na vas kad jednim pogledom znate da omekšate svakog sagovornika! Vi nikada nećete na agresiju da odgovorite još jačim napadom, radije ćete svojom dražesnom energijom da umirite sagovornika i razgovor vratiti u mirnije vode.

 

Kako i vi imate granicu preko koje ne dozvoljavate da vas guraju, onda ćete izbegavati primitivne i glasne ljude – oni nisu vaše društvo i loše ćete se osećati uz njih.

 

Svoje stavove nećete nametati drugima niti ćete ih se grčevito držati do poslednjeg daha: u vama postoji snažna crta saosećanja i želje da iskreno shvatite šta pokreće druge ljude. Ako otkrijete da razmišljaju drugačije nego vi, nećete ih bez razmišljanja proglasiti glupima i pokušati da ih uverite u svoje stavove, nego ćete razmisliti da nisu ipak oni u pravu? Da, žene Vage se ne stide da priznaju da su ponekad pogrešile, i po toj svojoj karakteristici su zaista u manjini.

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3