ŽENA LAV – One puno traže, ali zato puno i daju! Ona će sve dati svom partneru, srce, dušu i telo, bez ikakve zadrške!

ŽENA LAV – One puno traže, ali zato puno i daju! Ona će sve dati svom partneru, srce, dušu i telo, bez ikakve zadrške!

март 12, 2018 Off By Altina

Naravno, u pitanju su Lavice!

Umiljata, slobodna i uvek iskrena!

One puno traže, ali zato puno i daju! Ova žena jake volje u ljubavi daje sve, spremna je da vodi i da svog partnera stavi u centar pažnje, sve dok se u vezi oseća slobodno. Sa njom uvek znate na čemu ste. Kako biste osvojili nekoga u ovom znaku, morate da obratite pažnju na sledeće:

Ljubav

Kada se žena u znaku Lava zaljubi, njen svet počinje da se vrti oko njenog partnera. Često se kaže da su Lavovi samoljubljivi, ali kada je u pitanju žena ovog znaka, Sunce u Lavu često pre prezentuje ljubav koju ona ima za partnera nego za sebe samu. Ona će sve dati svom partneru, srce, dušu i telo, bez ikakve zadrške. Njena ljubav je topla i strastvena, spremna je da se bori, da se miri, da vodi ljubav i da dane provodi u zagrljaju sve do onog trenutka dok njena lična sloboda nije ugrožena.

Treba im puno pažnje

Lavovi su navikli da budu u centru pažnje i to im godi, kako inače u životu, tako i u ljubavi. Oni će želeti da budu centar vašeg sveta. Obožavaju udvaranje puno uzbuđenja i užitaka. Ipak, koliko god da pružite, možete da očekujete da će vam oni uzvratiti istom merom jer su velikodušni i romantični u ljubavi.

Kako ukrotiti Lavicu

Senzualna je i odlučna – i ako muškarci oko nje ne pripaze, začas će ih pokoriti svojim neodoljivim šarmom. Ali to nije ono što ona zaista želi! Njoj treba pravi muškarac koji će je znati obuzdati na pravi način. Ne dajte se zavarati ako naiđete na Lavicu koja izgleda krhko i slabo, jer se u njoj krije više snage nego što uopšte možete zamisliti!  Ispod vatrene površine žene Lava krije se beskrajna emotivnost i toplina. Na ljubav i sitne znakove pažnje znaće vam uzvratiti odanošću. Žena Lav jednostavno se voli osećati posebnom! A zapravo i jeste posebna, pa ćete zato Lavicu prepoznati u sobi punoj drugih žena. Savet muškarcima: ako ste jako ljubomorni, razmislite da li je baš ona prava za vas, jer će se oko nje uvek vrteti poneki udvarač.

 

 

 

Veza

Sa njom nije uvek lako biti u vezi. Preveliko vezivanje je uvek praćeno i prevelikim očekivanjima, a ona ume da bude ekstremno posvećena. U nekim slučajevima, ona može biti nezainteresovana ili fokusirana na sebe i svoju karijeru ili na neke druge ljude u svom životu. Samo kada duboko voli ona postaje postaje umiljata i topla Lavica koja daje čitavu dušu svom partneru i porodici. Kada zna šta želi, ne postoji ništa što će joj promeniti mišljenje. Ne možemo je lako nazvati tvrdoglavom već pre ženom jake volje. Ona ne ume da bude potčinjena nečijim pravilima i potrebama i retko će biti fleksibilna za partnerov neodgovoran odnos prema vremenu i bilo kakav nedostatak poštovanja. Trebalo bi da znate da Lavovi vole samouverene i dobro raspoložene osobe koje zrače pozitivnom energijom i vole život. Najbolje je da im pokažete da ste zabavni i otvorenog uma. Pokažite interesovanje i kada osete da su centar vaših misli, imaćete nezaboravnu ljubavnu priču.

Vole slobodu

Lavovi neće pristati da budu zatvoreni u kući, jer obožavaju da se zabavljaju. Sa njima je svaki izlazak za pamćenje, ali oni će u njima daleko više uživati ako je pored njih voljena osoba sa kojom mogu to da podele.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2