ZAŠTO vam je PROPALA svaka VEZA? Lavovi će vas PONIZITI, Škorpije se ponašaju kao upravnici zatvora

ZAŠTO vam je PROPALA svaka VEZA? Lavovi će vas PONIZITI, Škorpije se ponašaju kao upravnici zatvora

3 марта, 2018 Off By tutuko

BLIZANCI

Sa Blizancima mogu da se nose samo debelokošci, jer pripadnicima ovog znaka nema ničeg normalnijeg nego da ironičnim žaokama i sarkastičnim primedbama ubijaju partnera u pojam. A ako tražite čoveka/ženu za miran porodičan život, Blizance slobodno zaobiđite jer njih baš ništa ne može da zadrži u kući.

RAK

Emotivni Rakovi sa svojim stalnim zahtevima za novim dokazima ljubavi toliko guše partnera da će on na kraju vrišteći pobeći od njih. Uz to, Rakovi ne umeju da kažu šta i smeta i šta ih muči, već će se poput deteta naduriti i izbegavati vas sve dok ne pogodite šta ga muči.

LAV

Lav nikad neće dopustiti da mu se prišije krivica zbog bilo čega, pa će, čak i kada je on očigledno kriv za nesporazum, sve svaliti na vas. Budete li se bunili, to će biti kraj. Uz to voli samo partnere koji ga bespogovorno slušaju, pa ako volite da je vaša zadnja ili da iskažete svoj stav, nećete se lepo složiti sa njima. Neće oklevati ni da vas ponizi samo kako bi on delovao još bolje.

DEVICA

Najveće cepidlake horoskopa su više nego naporne u ljubavnim vezama. Kada jednom pogrešite, znajte da će vas na to podsećati dok je živa. Od partnera očekuje čisto savršenstvo, i sve ispod njenih kriterijuma je podložno stalnoj kritici. Vi, naravno, ne možete da uzvratite jer Devica je savršena.

 

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4