ZALJUBIO SE, ZAR NE? Ako PRIMETIŠ ovo kod NJEGA znaj da SE ZALJUBIO do UŠIJU u TEBE i LUD je za TOBOM!

ZALJUBIO SE, ZAR NE? Ako PRIMETIŠ ovo kod NJEGA znaj da SE ZALJUBIO do UŠIJU u TEBE i LUD je za TOBOM!

5 октобра, 2017 Off By tutuko

Ne postoji devojka koja pitanje  “da li mu se sviđam” nije postavila bar jednom u životu

Nakon što smo se potrudile da mu privučemo pažnju i zavedemo ga, sada nam je jako bitno da protumačimo da li mu se zaista svidjamo. Verovatno je bilo i trenutaka kada nam je bilo svejedno da li smo nekom zapale za oko, mada smo verovatno i tada primećivale znake koji su na to upućivali.

Kako da znam da li mu se sviđam je pitanje koje muči mnoge, a odgovore potražite prvo u njemu samom.

DA LI MU SE SVIĐAM?

Počnimo od prvog dela pitanja – kako da znam. Bez obzira da li započinjete novu vezu ili osećate da se postojeća dublje razvija pitate se: kako da saznam da sam ja ta izabrana?

To je teško odgonetnuti, posebno kada je novi odnos u pitanju bez obzira da li se radi to ljubavi ili intezivnoj simpatiji. Muškarci su sami po sebi drugačiji od nas žena, pa samim tim i način da nam pokažu svoje simpatije može da bude nama nerazumljiv.

Momcima je potrebno izvesno vreme da se opuste u našem društvu i da jasno i glasno priznaju da im se dopadamo. Sve dok se taj magični trenutak ne desi moraćete da ih „provaljujete“ i čitate između redova.

Ipak, ukoliko budete svesne sledećih znakova, odgovore ćete same pronaći.

ZALJUBIO SE, ZAR NE?

Kako izgleda muškarac kada se zaljubi, isto kao i žena ili …?

Za razliku od nas žena koje, kada se zaljubimo ili kad nam se neko svidi, potpuno odlepimo i vrlo komotno razgovaramo na tu temu, muškarci to malo drugačije rade. Tačnije, oni su vrlo škrti u pokazivanju emocija. Radije će odglumiti hladan stav čeličnog tipa, nego pokazati ili reći nešto što će ugroziti njegov ego.

E baš iz tih razloga nama ženama ne preostaje ništa drugo nego da kada se pitamo Kako da znam da li mu se sviđam tumačimo dvosmislene reči, govor tela i razbijamo glavu šta je gospodin hteo da kaže………NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4 5