VREME JE ZA PROMENE: Evo šta svaki horoskopskopski znak treba da promeni kod sebe!

VREME JE ZA PROMENE: Evo šta svaki horoskopskopski znak treba da promeni kod sebe!

27 фебруара, 2018 Off By tutuko


BLIZANCI

Znate onu vašu listu na kojoj pišete sve što želite ili sve što ste započeli i nikada dovršili? Počnite da se bavite time. Sve što možete da izbrišete sa liste sanjanih i neizvršenih akcija, učiniće da se osećate kompletnije, moćnije i slobodnije. Čak će i ljudi u vašoj okolini početi da vas gledaju drugim očima.

RAK
Kad god ste pod stresom povlačite se u svoju školjku. Zato treba da se postarate da vaš dom bude mirna luka, a ne izvor stresa. Previše stvari i premalo svetla u kući mogu da vas dodatno obeshrabre. Otaraste se viška kako bi vam najpotrebnije i najvoljenije stvari bile uvek pri ruci i u centru pažnje. Tako ćete se osećati mirnije i bolje.

 

LAV
Navikli ste da dobijate sve što želite i da imate pažnju svih u svojoj okolini, pa ste zato odavno prestali da budete zahvalni na svemu što imate. Izrazite zahvalnost svima koji su tu, koji vam pomažu i ulepšavaju život i osećaćete se bolje i srećnije.

 

DEVICA
Previše se trudite da budete savršeni i prekorevate se zbog nesavršenosti koje na sebi primećujete. Ono najbolje što možete da uradite za sebe jeste da se pomirite sa činjenicom da niko nije savršen, pa ni vi. Savršenstvo je dosadno i beskorisno i nije za vas. Kada to prihvatite bićete manje samokritični i više ćete voleti sami sebe, pa i život.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Стране: 1 2 3 4