STRELAC: On je VEDAR i NASMEJAN ČOVEK i za njega NE POSTOJE PROBLEMI i poteškoće! On život ŽIVI PUNIM PLUĆIMA i mnogi mu ZAVIDE zbog toga što je NAJBOLJI U SVEMU!

STRELAC: On je VEDAR i NASMEJAN ČOVEK i za njega NE POSTOJE PROBLEMI i poteškoće! On život ŽIVI PUNIM PLUĆIMA i mnogi mu ZAVIDE zbog toga što je NAJBOLJI U SVEMU!

септембар 6, 2019 Off By Altina

 

On je neko ko svim drugim ljudima želi isto ono što želi sebi i svet bi zaista bio mnogo lepše mesto da je više ovakvih ljudi. Njega je život mnogo puta stavljao u teške situacije, ali on je uvek uspevao da se izbori sa time i da savlada tugu. On jednostavno svojim optimizmom i pozitivnošću ume da se izbori za svoju sreću. 

Za mnoge ljude uživanje u životu je nemoguća misija, naročito u današnje vreme, međutim Strelac dokazuje da to ne mora uvek biti tako i da nije sve crno onako kako se čini. On u svemu tome uvek vidi nešto belo i uvek se hrabro bori za svoju sreću. Zato Strelac zaista ume da uživa u životu. On ne misli o problemima i ne gubi vreme na razmišljanje o negativnim stvarima.

 

On je veliki avanturista u životu i ume da ga živi i za njega možemo reći da on živi punim plućima. On čini sve ono što želi i ponaša se slobodno i hrabro. Vrlo mu je lako da u jednom danu nađe brojne razloga za sreću.

 

Za Strelca ne postoji ništa nemoguće, on tu reč jednostavno ne poznaje. Spreman je da se bori do zadnjeg atoma snage da bi dobio ono što mu zaista pripada. On nikada ne odustaje kada je teško, već se tada ubedljivo najviše bori.

 

Mnogi ljudi mu zavide na ovoj hrabrosti i na pozitivnom stavu i mnogi pokušavaju da mu nanesu tugu. A zapravo bi bilo mnogo bolje da se ugledaju na jednog Strelca i da probaju da žive kao on. Jer Strelac je zaista najbolji, prvenstveno zbog svoje pozitivne energije, a zatim i zbog svih svojih sposobnosti i brojnih ljudskih kvaliteta. I nijedan čovek nikada neće biti kao on, jer je on zaista najbolji u svemu!

Стране: 1 2