Srećni dani (od 13. do 19. marta 2018. godine): Strelčevi izbegnite situaciju “sve ili ništa” u četvrtak i petak!

Srećni dani (od 13. do 19. marta 2018. godine): Strelčevi izbegnite situaciju “sve ili ništa” u četvrtak i petak!

13 марта, 2018 Off By tutuko

Savetujem: U danima za koje „planete i sazvežđa“ kažu da su povoljni – upotrebite svo znanje i umenje koje Vam je život dao; u onim danima za koje savetujem oprez – koristite sva upozorenja svojih roditelja i svih drugih učitelja. …Samo se ne bojte – jer srećnih dana, u stvari, ima više nego što imamo vremena. Ogledalo srećnih dana je ono isto pred kojim se ujutro umivamo…i neka saveti ovog Horoskopa samo ubrzaju njihovo pridruživanje Vašem životu.

Ovan

Nalazite se u sjajnoj formi i umete da procenite povoljnu priliku, bolje ili brže nego ostali saigrači. Učinite sve što je potrebno kako biste efikasno ostvarili svoje takmičarske ciljeve: u utorak, sredu i petak. Računajte na pozitivan uticaj crveno-bele boje. Sačuvajte meru opreza i izbegavajte zonu visokog rizika u ponedeljak i četvrtak.

Bik

Ponekad treba sačuvati dobru koncentraciju u svim fazama igre i računati na neke skrivene adute u završnici igre. Ako Vas prate neke sumnjive okolnosti, izbegavajte varijantu »sve ili ništa« u ponedeljak i subotu. Važno je da imate listu prioriteta kako biste pravilno uskladili svoje takmičarske želje i mogućnosti: u utorak, petak i nedelju.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4