Signali za uzbunu: 7 ZNAKOVA da je VAŠA VEZA totalni PROMAŠAJ

Signali za uzbunu: 7 ZNAKOVA da je VAŠA VEZA totalni PROMAŠAJ

27 фебруара, 2018 Off By tutuko

Umesto što ćete forsisati narušen odnos, bolje uočite signale koji vas upozoravaju da popravite vezu ili izađete iz nje.

Da li se i vama nekad desilo da upoznate tipa za kojeg ste čvrto verovali da je “onaj Pravi”, ali kako vreme prolazi sve vam je teže da budete u odnosu i bezuspešno pokušavate da sačuvate iskrice te ljubavi? Ne brinite, niste same, jer strah od gubitka voljene osobe je jedan od najčešćih problema sa kojima se parovi susreću. Ipak, rešili smo da vam priskočimo u pomoć i ukažemo na signale koji pokušavaju da vam otvore oči i pokažu da je vreme za promene ili rastanak.

Živite kao cimeri, a ne kao par

Ovo se često dešava kada ste duže vreme u vezi i poslovne ili bilo koje druge obaveze postanu prioritet. Naravno da ne možete da zapostavite posao ili ostavite frižider bez hrane, ali kada ste poslednji put proveli kvalitetno vreme kao par? Ukoliko zaista želite da spasete svoju vezu isplanirajte zajedničke sate u kojima ćete zaista uživati.

Više se ne smejete zajedno kao pre

Zabava i smeh su glavni sastojci svake zdrave veze. A ukoliko se svakodnevno ne nasmejete bar nekoj njegovoj šali ili zajedničkoj uspomeni, u ozbiljnom ste problemu. Par koji je izgubio želju za smehom i ne raduje se zajedničkim trenucima je par koji je već odavno završio i samo je pitanje kada ćete to sebi i priznati.

 

Nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3