SAZNAJTE KAKO DA VAŠA LJUBAV TRAJE ZAUVEK: BIK ce vas voleti dok mu NE SLOMITE SRCE,VAGA dok joj ne NARUŠITE MIR, a Škorpija…

SAZNAJTE KAKO DA VAŠA LJUBAV TRAJE ZAUVEK: BIK ce vas voleti dok mu NE SLOMITE SRCE,VAGA dok joj ne NARUŠITE MIR, a Škorpija…

2 марта, 2018 Off By tutuko

Svi znamo koliko je ljubav značajan deo života. Međutim, šta se desi pa ona uspori, spolagani ili se ugasi? Da li možemo to da predvidimo i, što je još važnije, da li možemo da sprečimo? Saznajte šta će pripadnike kog horoskopskog znaka naterati da prestanu da vas vole!

OVAN – Voleću te dok me ne prodaš

Reč je o najvećem ratniku zodijaka. Ovnovi su rođene vođe i žestoko se bore za sve što im je važno. Vole da osvajaju i često se bore samo zato što vole adrenalin koji ih “drma” prilikom savladavanja izazova. Ako vas ne vide kao izazov, brzo ćete im dosaditi. Ako ste u vezi sa Ovnom postaraje se da bude zainteresovan za vas i da ga često izazivate. Vaš partner mora da uvidi da ste avanturista, pa predložite da zajedno radite nešto novo. To će učiniti da Ovan poželi da ostane sa vama do kraja života.

BIK – Voleću te dok mi ne slomiš srce

Bika je lako povrediti, ali teško mu je slomiti srce. Oni su u stanju da pređu sve prepreke koje im život donosi. Prilično su prizemni, puni nade i veruju u ljubav. Međutim, nije lako zadobiti poverenje Bika. Ne puštaju ljude lako u svoj život i vrlo su obazrivi u svakom trenu, naročito kada je reč o izboru prijatelja i partnera. Ipak, jednom kad steknu poverenje u vas i kad vas zavole, poželeće da to traje doveka. Ako ste u vezi sa Bikom, vodite računa o svojim rečima. Nemojte nikada da ih uvredite, niti da učinite da se osećaju nesigurno jer im to može slomiti srce.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4