RIBE-  SLAGANJE sa drugim ZNACIMA: Za NEŽNE ribe DOBRI su ŠKORPIJA, RAK, BIK…

RIBE- SLAGANJE sa drugim ZNACIMA: Za NEŽNE ribe DOBRI su ŠKORPIJA, RAK, BIK…

4 марта, 2019 Off By tutuko

Ribe u horoskopu – slaganje sa drugim znacima u braku, seksu, vezi…

Ribe u horoskopu, pored raka, važe za najveće emotivce u zodijaku. Uvek pomažu drugima, sažaljivi su prema slabijima, trude se da ovaj svet učine boljim mestom. Imaju i onu drugu stranu kada su loši do te mere da ih ne možemo prepoznati. Obično su to trenuci kada su ribe faktički prinuđene da se ponašaju kao loši momci, tj ako ih neko napadne, ako su u bezizlaznoj situaciji i slično. Ribe su poznate po tome da često idu iz krajnjosti u krajnost.

Svet je uvek mnogo ružniji nego što ga zamišljaju, pa ribe često beže u sopstveni, izmišljeni svet, gde je sve kao u bajci, a zato važe i za velike sanjare. Takođe skoni su potiskivanju ružnih sećanja, koja traumatično utiču na njih.

Ribe često upadaju i u depresiju, lako ih je rastužiti. Za prijatelje će sve dati, njihove tajne čuvaju kao svoje…

Ribe – uporedni horoskop. Sinastrija i ljubavne kombinacije

Rođeni u znaku riba su veoma romantične osobe. Kada se zaljube, u stanju su sve da učine za svog partnera i da mu se maksimalno posvete.
Vole da ih drugi osvajaju, a potreban im je prvenstveno jak i stabilan partner na koga će uvek moći da se oslone, jer ribe nisu baš samostalne osobe. Takođe uživaju i u tome da ugađaju svom partneru, pogotovo kada su žene ribe u pitanju. Naravno žele i da joj uzvratite istom merom, ako je zapostavite to će shvatiti kao da je više ne volite.

Nisu preterano strastveni znak, a vole da vode ljubav nežno, bez nekih ,,vratolomija”.

Kako se slažu ribe i ovan

Ovan voli da bude glavni u vezi, a ribe su tip osobe koja će mu tu ulogu rado prepustiti. Jer kao što smo već rekli, ribama treba oslonac u životu i partner koji će da ih vodi.

Ovde imamo kombinaciju voda-vatra, a to retko kada uspeva. Iako će oboje biti zadovoljni svojom intimom, ovan će kasnije hteti da isproba neke druge stvari, a ribama se to baš i neće dopasti bez obzira koliko ga slepo slušale. Impulsivni ovan lako pobesni, a emotivnim ribama to ne odgovara. Sa njima treba nežnije postupati.

Kako se slažu ribe i bik

Evo jedne lepe kombinacije, posebno ako se radi o kombinaciji žena riba i muškarac bik. I bikovi su jake i stabilne osobe, koje se retko nerviraju, sve rade nežno i polako, baš onako kako ribe vole. Za razliku od ovnova, oni neće grubo postupati prema ribama ako upućuju neku kritiku na njihov račun.

Ribe su jako osetljive kada je seks u pitanju, pa ako bikovi budu dovoljno nežni i strpljivi prema njima, ova veza bi mogla uroditi plodom….…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4